ALS Road Runners Leiden, op de weg voor ALS

De start komt steeds dichter bij en de thermometer op zo’n 4.000 euro is natuurlijk super!!!

Het team heeft er erg veel zin in. De Benelux Run is een unieke internationale estafetteloop en zal gaan door de landen België, Groothertogdom Luxemburg en Nederland. Teams  van estafettelopers lossen elkaar zonder ophouden dag en nacht af. Het team ALS Road Runners Leiden bestaat uit twee teams van ieder één teamcaptain en zes loper(ster)s, de lopers zullen ook afwisselend fietsen en navigeren. De twee teams wisselen elkaar om de ca 100 km af. Zij volgen een parcours op kleine maar goed beloopbare wegen.

De start is op 2 mei in het Belgische La Roche-en-Ardenne en 4 dagen later is de finish in Delfzijl in het noorden van Nederland. Voor meer informatie over de Benelux Run, zie de website van ” ‘s Werelds langste non-stop estafetteloop”.

Met het deelnemen aan de Benelux Run steunen de deelnemende ploegen een aantal goede doelen, ALS Road Runners Leiden steunt daarnaast in het bijzonder de Stichting ALSopdeweg!

Aan het begin was er wat aarzeling met betrekking tot de mogelijkheden om geld op te halen voor Stichting ALSopdeweg!. Een enkeling dacht meteen grote sponsors te moeten binnen halen… Niets is minder waar. Zoals we iedere keer weer zien het zijn juist de vele kleine bijdrage die tot een groot bedrag leiden.
En belangrijker nog de bekendheid van de ziekte wordt ook door deze actie weer groter. Dit is ook precies hetgeen wat Eelco vooral voor ogen had, want onbekend maakt onbemind.
Hulde voor het team en alle sponsors. Heel veel succes !!!

Mocht u nog willen doneren dan kan dit via de website of overmaken op het rekeningnummer ovv Beneluxrun.

Met dank aan Coolbrown, ontwerp van flyer