Ford Transit Custom diesel

De rolstoelbus is voorzien van radio, elektrische ramen, elektrische spiegelverstelling, airco en centrale deurvergrendeling.
De elektrische lift is beveiligd en kan ook handmatig worden bediend. De rolstoelvloer is voorzien van vier vergrendelingspunten om de elektrische rolstoel vast te zetten. De rolstoelgebruiker heeft de beschikking over een driepuntsgordel.

De Ford transit Custom diesel wordt geleasd, dit betreft operationele lease. Verzekering en onderhoud zijn in het bedrag opgenomen. Veroorzaakte schade aan de rolstoelbus wordt door de gebruiker betaald. Wegenbelasting wordt door de gebruiker betaald, dit is belastingtechnisch zo vastgelegd. Er dient vooraf een borg van €300,00 betaald te worden. In onze bruikleenovereenkomst staan alle voorwaarden vermeld, of informeer vooraf bij ons, dit kan telefonisch of via e-mail.

Er is ruimte voor eventuele andere hulpmiddelen of bagage. De Ford Transit Custom is een praktische rolstoelbus waarmee je met het gezin of vrienden een dagje of meerdere dagen(vakantie) gemakkelijk op pad kan.

Op jaarbasis is er een kilometervrijstelling van 12.500km. Daarboven verrekenen wij de km’s voor 12ct per km.

Download hier de info
  • Veel ruimte voor rolstoelgebruiker
  • Inrijhoogte 152 cm
  • Voorzien van elektrische lift
  • Ruime rolstoelbus voor in totaal 5 personen!

Gebruikerservaringen

Stichting ALSopdeweg! - Hanno“In december 2017 hebben we een prachtige rolstoelbus in ontvangst mogen nemen via Stichting ALSopdeweg!

Dit betekent dat we weer mobiel zijn! En dat geeft veel vrijheid. Doordat ik steeds meer last kreeg van mijn nek en handen lukte het niet meer om met de opvouwbare scootmobiel op pad te gaan.

Nu we deze rolstoelbus mogen gebruiken via Stichting ALSopdeweg!, die mede mogelijk gemaakt is door de Vriendenloterij, kunnen we op pad met de grote scootmobiel en met de elektrische rolstoel.

Dit verbetert de kwaliteit van leven. Ik kan nu bijvoorbeeld weer naar vrienden, familie en naar het ziekenhuis. We zijn hier heel dankbaar voor.”

Groetjes Hanno

“In maart 2018 hebben we de splinternieuwe rolstoelbus in ontvangst mogen nemen van Stichting ZoalsJan en Stichting ALSopdeweg! en sindsdien hebben we al heel wat kilometers gemaakt. 
Inmiddels zijn we er al meerdere keren mee in het buitenland geweest en is de bus een trouwe partner gebleken. Of we nu de bergen in gingen in Oostenrijk of in de warmte over de Po-vlakte reden, altijd heerlijk onderweg.

Het mooie is dat de vrijheid voor een groot deel terugkeert in je reisplannen. Het aantal hulpmiddelen dat inmiddels mee moet wordt steeds groter, maar het past er allemaal in. Dus én de rolstoel én de Zoom of de Segway rolstoel.

De lift en de ruimte zijn superhandig en maken dat je “gewoon” in de auto kan stappen met de rolstoel.

Wij zijn enorm blij met deze oplossing van de stichting en hopen er nog heel veel plezier van te hebben”

Hartelijke groet,

Gerben

Stichting ALSopdeweg- Theo“Bij deze wil ik de Vriendenloterij van harte bedanken dat ze een Ford Transit Custom hebben geschonken aan de stichting ALSopdeweg! en dat ik die voor een mooie prijs kan leasen van hen.

We hadden in 2013 een Renault gekocht van tien jaar oud, inmiddels dus al 15 jaar oud.  Er waren allerlei problemen, de accu liep steeds leeg en de kilometerteller bleef vaak op nul staan.  En toen werden we door iemand getipt van het bestaan van de stichting ALSopdeweg! Een mooi initiatief bij deze vreselijke ziekte.

We kunnen dus weer op pad. Een van de dingen die ik wilde doen, terwijl mijn vrouw van haar welverdiende vakantie aan het genieten was, was een bezoek brengen aan het DAF museum in Eindhoven samen met mijn zoon Joris en iemand van de zorg. Pure nostalgie, mijn eerste auto was een Daf. Ik kan iedereen dat museum aan raden.

Verder wil ik Richard  van Stichting ALSopdeweg! bedanken voor de bijzondere  prettige manier van samenwerken”

Groetjes Theo

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de Ford Transit Custom van de stichting.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Je bericht

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!