Hulpmiddelen – Ford Transit Custom2018-09-06T12:04:56+00:00

Ford Transit Custom diesel

De Ford Transit Custom diesel wordt geleast.

  • Veel ruimte voor rolstoelgebruiker
  • Inrijhoogte 152 cm
  • Voorzien van elektrische lift
  • Ruime rolstoelbus voor in totaal 5 personen!

Gebruikerservaring

Hanno

“In december 2017 hebben we een prachtige rolstoelbus in ontvangst mogen nemen via Stichting ALSopdeweg!

Dit betekent dat we weer mobiel zijn! En dat geeft veel vrijheid. Doordat ik steeds meer last kreeg van mijn nek en handen lukte het niet meer om met de opvouwbare scootmobiel op pad te gaan.

Nu we deze rolstoelbus mogen gebruiken via Stichting ALSopdeweg!, die mede mogelijk gemaakt is door de Vriendenloterij, kunnen we op pad met de grote scootmobiel en met de elektrische rolstoel.

Dit verbetert de kwaliteit van leven. Ik kan nu bijvoorbeeld weer naar vrienden, familie en naar het ziekenhuis en is dan ook daar mobiel. We zijn hier heel dankbaar voor.”

Groetjes Hanno

Stichting ALSopdeweg! - Hanno

Gebruikerservaring

Theo

“Bij deze wil ik de Vriendenloterij van harte bedanken dat ze een Ford Transit Custom hebben geschonken aan de stichting ALSopdeweg! en dat ik die voor een mooie prijs kan leasen van hen.

We hadden in 2013 een Renault gekocht van tien jaar oud, inmiddels dus al 15 jaar oud.  Er waren allerlei problemen, de accu liep steeds leeg en de kilometerteller bleef vaak op nul staan.  En toen werden we door iemand getipt van het bestaan van de stichting ALSopdeweg! Een mooi initiatief bij deze vreselijke ziekte.


We kunnen dus weer op pad. Een van de dingen die ik wilde doen, terwijl mijn vrouw van haar welverdiende vakantie aan het genieten was, was een bezoek brengen aan het DAF museum in Eindhoven samen met mijn zoon Joris en iemand van de zorg. Pure nostalgie, mijn eerste auto was een Daf. Ik kan iedereen dat museum aan raden.

Verder wil ik Richard  van Stichting ALSopdeweg! bedanken voor de bijzondere  prettige manier van samenwerken”

Groetjes Theo

Stichting Alsopdeweg! - Vriendenloterij Ford Transit Custom

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de Ford Transit rolstoelbus van de stichting.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Je bericht