Hase “Pino” tandem

De Hase “Pino” is een veelgevraagde fiets bij onze gebruikers. In het voorjaar beginnen er een aantal al te trainen voor Tour du ALS, een jaarlijks terugkerend evenement voor het goede doel. Geld ophalen voor onderzoek naar ALS en voor kwaliteit van leven voor mensen met ALS. Maar ook gewoon samen eropuit is ontzettend fijn met deze fiets. We hebben twee verschillende versies. De niet elektrisch ondersteunde klassieke Hase Pino. Hier moet echt op beenkracht worden getrapt. Is jouw beenkracht al wat verminderd? Jouw stoker(de persoon in tweede positie) doet dan gewoon wat meer werk :-). Je zit veilig voorop, bij de meeste fietsen is een vierpuntsgordel bijgeleverd. Ook speciale beensteunen/kuitsteunen is mogelijk.

De elektrische versie fietst net even wat gemakkelijker en mocht je een viaduct/heuvel of berg tegenkomen, dan is deze met de ondersteuning zo genomen.
De Hase “Pino” is sterk door zijn robuuste frame en wat dikkere wielen. De schijfremmen zorgen er voor dat je veilig en snel tot stilstand komt. Het schakelsysteem samen met de ondersteuning zorgt er voor dat je mooie kilometers kunt maken in jouw omgeving.

Vragen over levering of voorraad doe je door het formulier in te vullen

  • Goede wegligging

  • Comfortabele zit voor beiden

  • Deelbaar, dus makkelijk te vervoeren

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer info wilt over de Hase “Pino” tandem van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.