Van Raam Easyrider met schouderbesturing

De elektrisch ondersteunde van Raam Easyrider met schouderbesturing is een zeer speciale driewielfiets. De met een terugtraprem voorziene fiets wordt bestuurd met de schouders en met het bovenlichaam. Door gewichtverplaatsing van het bovenlichaam stuur je dus van links naar rechts. Dat is even wennen, maar het werkt fantastisch als je weinig of helemaal geen kracht meer hebt in armen en schouders. Zo kun je toch gewoon fietsen. De parkeerrem bedien je met je voet, evenals de versnellingen. Op de versnelling is een speciale pook geplaatst en zo kun je schakelen. Dat betekent wel dat je je benen nog goed moet kunnen gebruiken.
De fiets is voorzien van een slot en moet bij niet in gebruik binnen worden gestald. Dit i.v.m. de elektronica en mechanica op de fiets.
We zijn ons ervan bewust dat deze fiets niet voor iedereen geschikt is. Kunnen lopen, gaan zitten, en weer opstaan vanuit een redelijk diepe zit is een vereiste. Evenals een redelijke rompstabiliteit. In overleg met je ergotherapeut kun je bij ons een proefrit inplannen(de fiets staat in Breda).

  • Zeer fijne fiets

  • Elektrisch ondersteund

  • Driewiel en dus stabielee fiets

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer info wilt over de Van Raam Easyrider met schouderbesturing van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.