Whill C2 elektrische rolstoel met omniwielen

De Whill C2 is een combinatie van elektrische rolstoel en scootmobiel. De strak uitziende machine heeft het voordeel van de joystick bediening, het uit elkaar kunnen halen in vier delen zoals bij een reis scootmobiel, en het comfort van een elektrische rolstoel. De omniwielen maakt de Whill C2 zeer wendbaar en heeft daardoor een draaicirkel van 76 cm. Handig voor in en om huis. De joystick kan links en rechts geplaatst worden. De armleuningen zijn opklapbaar wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Gras, grind en een kleine stoep, door de krachtige motoren kan de Whill C2 het allemaal aan. De accu is ontwikkeld in samenwerking met LG en heeft een laadtijd van 5 uur.

De bediening van de rolstoel

De arm waaraan de joystick is gemonteerd kan omhoog, zodat de transfer makkelijker wordt gemaakt. De joystick kan rechts of links gemonteerd worden. Ook is er een app beschikbaar om de Whill C2 op afstand te bedienen. Ideaal om de rolstoel b.v. naar je toe te laten rijden vanuit bed om vervolgens een transfer te maken.

Voetsteun

De voetsteun is zeer robuust en kan het volledige gewicht aan, de Whill C2 is zeer stabiel. Uiteraard is de voetsteun opklapbaar om nog makkelijker in of uit te stappen.

Op vakantie met de Whill C2

De Whill C2 is gemakkelijk te demonteren en kan dus mee in de kofferbak. Ook mag de Whill C2 mee in het vliegtuig, onder voorwaarden.

Samenwerking

De Whill C2 is mede mogelijk gemaakt door Stichting ALS Nederland.

  • In vier delen uit elkaar te halen, dus kan mee achter in de kofferbak

  • Meenemen in bus, trein, boot en vliegtuig

  • Actieradius van 18km

Video

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer info wilt over de Whill C2 van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.