Stichting ALS op de weg gaat de Mont Ventoux op!

Stichting ALSopdeweg - Mont

De Tour du ALS is een prachtig evenement, de combinatie van sporten en het goede doel maakt het dat het aankomend jaar al voor de vijfde keer georganiseerd gaat worden!
“Trap ALS de wereld uit” is nog steeds het motto waarvoor iedereen meedoet en zijn/haar sponsorbedrag probeert zo hoog mogelijk te  krijgen.
In 2015 werd er maar liefst een bedrag van €835.000,00 gedoneerd, dit willen we zeker overtreffen in 2016!

Elke euro telt. Als één van de getoetste projecten van ALS Nederland zal Stichting ALS op de weg wederom in aanmerking komen voor een geweldige financiële bijdrage om ons goede werk maximaal in te kunnen zetten. Deze financiële bijdrage zal als Team ALS op de weg zeker overtreffen. Middels onze warme band, vanaf het aller begin, kunnen we op deze wijze nog meer mogelijk maken daar ook Tour du ALS hoog inzet voor mensen met ALS.

Gert-Jan Pijl

Doe met ons mee, en geef je op!
Stichting ALSopdeweg! - High Five

Het eerste lustrum gaan we vieren met een “High Five” als we arriveren bovenop de Mont Ventoux. Maar ook houden we in gedachten dat het vijf jaar is geleden dat Eelco is overleden aan ALS.
Om beiden te combineren gaat Stichting ALS op de weg meedoen in de verschillende disciplines die de Tour du ALS biedt.
Of je nu gaat wandelen, hardlopen of fietsen; we zien je graag aan de start verschijnen als Teamlid van Stichting ALS op de weg

Bucketlist

Staat de “Kale berg” nog op je Bucketlist?
We willen een groot team formeren en in alledrie de disciplines aan de start verschijnen, hoe mooi kan het zijn om deze sportieve uitdaging aan te gaan en daarmee het onderzoek en de kwaliteit van leven te sponsoren!

Schrijf je nu in

Op de website van Tour du ALS lees je hoe je je inschrijft en aan welke discipline je kan meedoen. Schrijf je nu in als Teamlid en sponsor ons!
Ga direct door naar de website van de Tour du ALS, en geef je op.

Kies je discipline en daarna selecteer je ons team, zie onderstaande foto’s

Stichting ALSopdeweg - maak je keuzeStichting ALSopdeweg - maak je keuze

Stichting ALSopdeweg - Trappen

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.