Deze actie is afgelopen, doneren kan uiteraard wel. Ga naar de TOUR DU ALS website 🙂

ALSopdeweg! - Header_deelnemers

HIGH FIVE = Lustrum editie Tour du ALS

Stichting ALS op de weg gaat vrijdag 3 juni 2016 de Mont Ventoux beklimmen! De Tour du ALS wordt al weer voor de vijfde keer georganiseerd en de editie van aankomend jaar is de “HIGH FIVE”. Hieronder vind je de deelnemers die zich inzetten voor het goede doel. Het zou fantastisch zijn als je onze deelnemers steunt middels een donatie; dat kan op de website van Tour du ALS.

Door jullie donaties kan Stichting ALS op de weg weer mensen met ALS helpen met kwaliteit van zorg en leven, hetgeen erg nodig is met de veranderende zorg in Nederland. WMO, zorgverzekeraar en UWV zijn in een aantal gevallen niet toereikend, helaas. Daar waar nodig proberen wij mensen te voorzien van hulpmiddelen. Daarvoor is veel geld nodig en daarom gaan wij de uitdaging aan!

UITDAGING

Ben je sportief en ga je graag een uitdaging aan? Voel je welkom in ons team en doe mee met de vijfde editie van Tour du ALS! Je kan je aanmelden op de website van de Tour du ALS.
Wil je weten hoe dat werkt, kijk dan even op onze Tour du ALS 2016 pagina

Deelnemer: Bianca Weller (teamcaptain)

Discipline: wandelen

Stichting ALSopdeweg! - Tour 2016Tour Du ALS

Vanaf het begin van de tour in 2011 betrokken en hulpmiddelen uitgeleend aan mensen met ALS. De warmte die ervaren wordt door de deelnemers en vrijwilligers is zo mooi om te zien. Er was dan ook weinig aansporing nodig van Gert-Jan en Irmgard om dit jaar mee te doen als team ‘ALSopdeweg!’. Een jubileum passend ook bij Eelco’s liefde voor fietsen in de bergen, dus dubbel op. Om te vieren dat we leven, en dat anderen zo lang mogelijk met kwaliteit van leven kunnen leven! Alleen het fietsen mogen de anderen doen van het team. Ik ga de berg van dichtbij bekijken en wandel het pad omhoog, 21 km lang, 1600 hoogtemeters ga ik genieten van iedere stap die ik zelfstandig zonder enig hulpmiddel mag doen, voor mensen die dat op een gegeven moment niet meer kunnen. Doneer je ook? Bijvoorbaat dank, Liefs Bianca

DONEER NU!

Deelnemer: Aad Ottervanger

Discipline: fietsen(handbike)

Stichting ALSopdeweg! - Tour 2016

Specialiteit:
positief,enthousiast en een doorzetter met een lach

Werk bij:
Nergens, alleen bij Wellness Centre Terbregge om aan de conditie en kracht te werken

Sinds wanneer:
Ik heb sinds 2007 PLS

Sportieve achtergrond:
Ik heb diversen sporten gedaan, zoals, voetbal, surfen, schaatsen, volleybal, tennissen en nu
aan de fitness

Motivatie:
Samen een doel bereiken

Welk doel:
Om samen met een team van ALS op de weg met zo veel mogelijk deelnemers,geld binnen te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS

Mooiste ervaring:
Dat zijn er gelukkig heel veel: kleinkinderen hebben, zitskiën, parachute springen, indoor skidive, handbike fietsen en nu sinds kort een Vastframe Handbike

DONEER NU!

Deelnemer: Richard Beets

Discipline: wandelen

Stichting ALSopdeweg! - Tour 2016Fietsen? Welnee, we gaan de Mont Ventoux gewoon wandelend doen! Een nieuwe uitdaging is gevonden; nadat ik in 2014 de Amsterdam City Swim heb gezwommen gaan we 3 juni 2016 de Mont Ventoux op. Ons team; Team ALS op de weg zal hopelijk veel geld ophalen voor dit goede doel, helpen jullie mee? Je kan mij sponsoren via de site van www.tourduals.nl en zoeken op mijn naam…..jullie zijn fantastisch!

DONEER NU!

Deelnemer: Emiel Drent

Discipline: wielrennen

Stichting ALSopdeweg! - Tour 2016Ik fiets mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Samen met schoonpa Aad Ottervanger (die zelf PLS heeft) gaan we de kale berg bedwingen voor ALS!

DONEER NU!

Deelnemer: Richard de Weijze

Discipline: wielrennen

Stichting ALSopdeweg! - Tour 2016Toen ik in december van Oss naar fietste Volendam om Tour du ALS voor de Jupiler League te promoten wist ik het zeker: ik ga voor de tweede keer meedoen aan Tour du ALS. Een geweldig initiatief om een vreselijke ziekte tegen te gaan. En een geweldige inspanning ook. Help jij mij mee om die vreselijke ziekte de wereld uit te trappen? Hier de link naar die koude en natte dag in december: http://www.rtvnh.nl/nieuws/176008/fc-volendam-in-actie-voor-tour-du-als

DONEER NU!

Deelnemer: Jeroen Vrolyk

Discipline: wielrennen

Stichting ALSopdeweg! - Jeroen, Tour du ALS 2016Geen moment heb ik getwijfeld toen Bianca vroeg of ik mee wilde doen aan de Tour du ALS. Je kan kiezen of je de berg fietsend, hardlopend of wandelend beklimt. Aangezien ik al een aantal jaren fanatiek hardloper ben, afgelopen jaren o.a de Rotterdam, Leiden en Den Haag marathon gelopen, koos ik voor de fiets. Deze keuze is een uitdaging aangezien ik 20 jaar niet op een racefiets heb gezeten, maar zeker ook een eerbetoon aan Eelco, wie vijf jaar geleden overleden is aan de gevolgen van ALS.

DONEER NU!

Deelnemer: Ans Koetsenruijter

Discipline: wielrennen

Tour du ALS - AnsVereerd voelde ik me……. Uitgenodigd door Bianca om mee te mogen doen om het 5-jarige verlies van Eelco te herdenken, te beleven samen met naasten van hun! Met Buddies organiseren we jaarlijks indoor en outdoor parachutespringen de “Tussen Hemel en Aarde dagen”, vaak springen er mensen met ALS of PLS met ons mee en nu?!!! Nu mag ik voor hun die Kale Berg op en speciaal voor en door Aad Ottervanger, onze ambassadeur van het eerste uur ben ik erbij, om samen met hem en voor velen zoals hij deze Kale Berg te bedwingen! Ik ga ervoor, helpen jullie mij? Je kunt mij sponsoren via de site van www.tourduals.nl en zoeken op mijn naam. Alvast bedankt !!!

DONEER NU!

Deelnemer: Rob van der Velden

Discipline: wielrennen

RobToen Eelco, mijn fietsvriend sinds 2000, in de 2009 de diagnose ALS kreeg stond onze wereld op zijn kop. We hebben toen zeer intensief met elkaar opgetrokken en afgesproken nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen waaronder fietsen. Mooie tochten gemaakt in Italie, Oostenrijk. Eelco had nog een wens en dat was het oprichten van stichting Alsopdeweg waarvan ik nu voorzitter ben. Het gedachtegoed wordt nu vol enthousiasme voortgezet door onder andere zijn vrouw Bianca en Richard, en niet zonder succes. We zijn officieel erkend en partner van stichting ALS. Ik fiets daarom namens Alsopdeweg voor TourduAls, een geweldig initiatief om meer geld op te halen voor onderzoek en… zorg en kwaliteit van de patient. Mijn doel is als malloot de kale berg te bedwingen. Als je een beetje sportief bent doe mee en anders doneer……………

DONEER NU!

Deelnemer: Elsbeth van der Velden

Discipline: wielrennen

Stichting ALSopdeweg! - Tour du ALS, Elsbeth

Ik fiets met Eelco in mijn gedachte…. Bianca heeft mij gevraagd mee te doen. Ik wil graag met ons team geld ophalen voor alle mensen met ALS. Met mijn gezonde lichaam is dat het minste wat ik kan doen. Ik hou ontzettend van hardlopen en wielrennen. Vooral de laatste tijd ben ik me wat meer gaan toeleggen op fietsen. Ik spin 3x per week, fiets buiten en sta regelmatig op de crosstrainer. We gaan er voor! Kom maar op met die berg! ?

DONEER NU!

Deelnemer: Vincent Gravestein

Discipline: wielrennen

Stichting ALSopdeweg! - Tour du ALS, Vincent

DONEER NU!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.