Steun Stichting ALS op de weg

MISSIE

De Stichting ALS op de weg heeft als missie om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij. Hiervoor zijn vaak aanpassingen en hulpmiddelen nodig die buiten de vergoeding vallen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), zorgverzekeraar of UWV. Zo proberen wij de kwaliteit van leven, voor mensen met ALS te verhogen.

SAMEN STAAN WE STERK

Doordat je een eenmalige gift doet, donateur wordt, of misschien wilt schenken of nalaten, help je Stichting ALS op de weg met mooie dingen doen voor mensen met ALS.

Schenken of nalaten?

SCHENKEN
De stichting ALS op de weg zal zolang de ziekte nog niet van de kaart is blijven bestaan. Om ook onze patiënten in de toekomst onze hulp en onze hulpmiddelen aan te bieden zijn inkomsten op de langere termijn nodig. Daarvoor zijn -meerjarige- schenkingen die bij leven of door middel van bijvoorbeeld een legaat aan stichting ALS op de weg worden gedaan hard nodig.

NALATEN
Schenken aan een goed doel is zeer persoonlijk! Graag helpen wij je verder om dit in goede banen te leiden. In een persoonlijk gesprek leggen wij je uit wat de mogelijkheden zijn.

Steun onze projecten

Stichting ALSopdeweg! - projectenZou je liever een donatie doen die rechtstreeks naar een hulpmiddel gaat? Dat kan! Neem eens een kijkje op onze projectpagina. Hier hebben we op het moment nog 1 “crowdfunding” project staan die we graag samen met jou willen realiseren. We hebben de hulpmiddelen geselecteerd waarvan de vraag het grootst is. Heb je echter zelf een idee over een hulpmiddel waarvoor jij zou willen doneren, dat kan natuurlijk ook! We maken dan samen met jou een nieuw project aan.

De projectpagina vind je hier

Ja, ik doe een eenmalige gift en steun Stichting ALS op de weg

Nadat je een bedrag gekozen hebt, word je naar de I-Deal pagina gebracht, hier kan je de donatie verder afhandelen!

Doneer €15,-
Doneer €25,-
Doneer €50,-

Of kies voor een ander mooi bedrag ten name van Stichting ALS op de weg

IBAN: NL66 ABNA 046 434 9818
BIC: ABNANL2A

DONATIES

2018

In 2018 is er meer dan €26500,00 aan donaties opgehaald via andere initiatieven dan onze “grote”, “reguliere” sponsors. Het gehele jaar door worden door particulieren donaties gedaan om het voortbestaan van onze mooie stichting te garanderen. Vaak wordt b.v de borg aan ons geschonken, is er DJ Mathon die zich middels zijn muzikale optredens in binnen- en buitenland voor ons inspant, en worden er emballage bonnen uit het hele land met grote regelmaat aan ons geschonken. En uiteraard vergeten we niet onze vaste sponsors die elke maand een donatie doen aan ons, waarvoor hartelijk dank! Al deze donaties worden gedaan via de website. De paaseieren actie is ook een groot succes geworden, er werden ruim 2700 paaseieren verkocht. PON-Fit(onderdeel van Volkswagen PON Financial Services) deed ook mee met een mooi bedrag.
Weer bedanken we allen die ons een warm hart toedragen, in het verleden, maar ook nu. Dus ook voor de patiënt van nu, Chapeau!

2017

In 2017 is er meer dan €25763,00 aan donaties opgehaald via kleinere initiatieven, zoals inzamelingen snoeppapier, statiegeld acties, escaperoom gelden, en nog veel meer. Maar ook lokale acties waarbij aan Stichting ALS op de weg is gedacht.

Meerdere ALS patiënten en hun gezin, familie en vrienden hebben ons afgelopen jaar weer gesteund. Ook onze vaste donateurs die maandelijks een donatie doen aan ons blijven we dankbaar, zij zetten zich al jaren in om ons een steuntje in de rug te geven. Allen hartelijk dank voor jullie betrokkenheid aan onze stichting. 2017 was een indrukwekkend jaar! 

Afgelopen jaar zijn gelden o.a ingezet om sta op stoelen, i-pads, Hase Pino elektrisch ondersteund en scootmobielen aan te schaffen. Zo houden we mensen betrokken en mobiel!

(gedaan via de website)

2016

In 2016 is er meer dan €10.000,00 euro aan donatie gelden opgehaald uit diverse kleinere acties.
Wij danken onze donateurs daar hartelijk voor natuurlijk!

Deze gelden worden ingezet om snel en efficiënt op een hulpvraag te kunnen inspringen.
Zo hebben we vierwiel scootmobielen aangeschaft, i-pads en meer.
Onze mensen blijven daardoor mobiel en sociaal betrokken bij hun omgeving.

Namens Stichting ALS op de weg willen wij iedereen hartelijk bedanken voor alle mooie giften in 2016.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!