Actiepagina ik wil doneren 2017-08-15T14:03:44+00:00

Steun Stichting ALSopdeweg!

MISSIE

De Stichting ALSopdeweg! heeft als missie om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij. Hiervoor zijn vaak aanpassingen en hulpmiddelen nodig die buiten de vergoeding vallen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), zorgverzekeraar of UWV. Zo proberen wij de kwaliteit van leven, voor mensen met ALS te verhogen.

SAMEN STAAN WE STERK

Doordat je een eenmalige gift doet, donateur wordt, of misschien wilt schenken of nalaten, help je de Stichting ALSopdeweg! met mooie dingen doen voor mensen met ALS.

Ja, ik doe een eenmalige gift en steun Stichting ALSopdeweg!

Nadat je een bedrag gekozen hebt, word je naar de I-Deal pagina gebracht, hier kan je de donatie verder afhandelen!

Doneer €15,-
Doneer €25,-
Doneer €50,-

 

Of kies voor een ander mooi bedrag ten name van Stichting ALSopdeweg!
IBAN: NL66 ABNA 046 434 9818
BIC: ABNANL2A

Ja, ik word donateur en steun Stichting ALSopdeweg!

Doordat je donateur wordt, ondersteun je de stichting voor langere tijd met financiële hulp. Zo kunnen wij dan weer plannen maken voor de langere termijn voor mensen met ALS.

Bedrijfsnaam

Geslacht
ManVrouw

Voorletters (verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Toevoeging

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Geboortedatum(verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Bankrekening of IBAN(verplicht)

Bedrag
€5,00€10,00€25,00€50,00€100,00


Hiermee geef ik toestemming aan Stichting ALSopdeweg! om doorlopend incasso-opdrachten naar de bank te sturen en geef ik de bank toestemming om deze incasso-opdrachten conform de opdracht van Stichting ALSopdeweg! uit te voeren.

Schenken of nalaten?

SCHENKEN
De stichting ALSopdeweg! zal zolang de ziekte nog niet van de kaart is blijven bestaan. Om ook onze patiënten in de toekomst onze hulp en onze hulpmiddelen aan te bieden zijn inkomsten op de langere termijn nodig. Daarvoor zijn -meerjarige- schenkingen die bij leven of door middel van bijvoorbeeld een legaat aan stichting ALSopdeweg! worden gedaan hard nodig.

NALATEN
Schenken aan een goed doel is zeer persoonlijk! Graag helpen wij je verder om dit in goede banen te leiden. In een persoonlijk gesprek leggen wij je uit wat de mogelijkheden zijn.

Steun onze projecten

Stichting ALSopdeweg! - projectenZou je liever een donatie doen die rechtstreeks naar een hulpmiddel gaat? Dat kan! Neem eens een kijkje op onze projectpagina. Hier hebben we drie “crowdfunding” projecten staan die we graag samen met jou willen realiseren. We hebben de hulpmiddelen geselecteerd waarvan de vraag het grootst is. Heb je echter zelf een idee over een hulpmiddel waarvoor jij zou willen doneren, dat kan natuurlijk ook! We maken dan samen met jou een nieuw project aan.

De projectpagina vind je hier

DONATIES

(gedaan via de website)

In 2016 is er meer dan €10.000,00 euro aan donatiegeld opgehaald uit diverse kleinere acties.
Wij danken onze donateurs daar hartelijk voor natuurlijk!

Deze gelden worden ingezet om snel en efficiënt op een hulpvraag te kunnen inspringen.
Zo hebben we vierwiel scootmobielen aangeschaft, i-pads en meer.

Onze mensen blijven daardoor mobiel en sociaal betrokken bij hun omgeving.

Namens Stichting ALSopdeweg! willen wij iedereen hartelijk bedanken voor alle mooie giften in 2016.

Donatie

Dankzij een prachtige donatie heeft de Stichting een contract af kunnen sluiten met een leasemaatschappij om deze bus in te zetten voor mensen met ALS. Deze bus heeft al veel kilometers gemaakt!

Parentix

Met een heel mooi bedrag van Parentix heeft de Stichting twee I-pads kunnen aanschaffen, deze worden voorzien van spraak-apps zodat de gebruiker kan communiceren met gezin, familie en vrienden. Ook is het makkelijker om b.v via Social media contact te houden.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn7