Uitreiking van Hase Pino bij Ingo

Ellen Staarink-Hessels van Stichting ALS la carte nam een tijdje terug contact op met ons met mooi nieuws, ze wilden graag een donatie doen in de vorm van hulpmiddelen. Dat kan!
Aangezien we betrokken zijn bij Tour du ALS, en we altijd cliënten hebben die zich graag inzetten om samen met een team de Mont Ventoux te beklimmen, hebben we gezamenlijk besloten om twee nieuwe, compleet uitgeruste, elektrisch ondersteunde Hase “Pino” tandems aan te schaffen.

Via fietsenwinkel Profile Smeeing Soest hebben we deze aangepaste fietsen aangeschaft zodat onze cliënten samen veilig, en mooie herinneringen makend, elektrisch ondersteund kunnen fietsen.

Stichting ALS la carte

Stichting ALS la carte heeft een fondsenwervende functie en de bestuursleden hebben veel activiteiten opgezet. ‘ALS burgemeesters koken’ was een regelrecht succes.
De groots opgezette diners brachten veel geld op en de gelden zijn rechtstreeks gebruikt voor de kwaliteit van leven van de ALS patiënt nu! Prachtige initiatieven hebben zij voortgebracht de afgelopen jaren.
Het driekoppige bestuur heeft zich jaren ingezet om deze doelen te kunnen verwezenlijken voor onze doelgroep. De donatie aan onze stichting was een afrondende, de stichting gaat verder onder de vlag van Stichting ALS Nederland.

Uitreiking van de Hase Pino tandems

Graag wilden we een officieel moment om de fietsen uit te reiken en dat werd bij Ingo thuis. Ingo heeft ALS en gaat dit jaar naar de Tour du ALS fietsen met twee teams. De betrokkenheid is groot bij Ingo en zijn gezin. En Ingo maakt het ook groot, alles wordt uit de kast getrokken om ALS meer bekendheid te geven en zodoende veel geld te kunnen ophalen voor onderzoek naar de oorzaak en kwaliteit van leven. Er was op de dag een professionele filmploeg aanwezig om alles vast te leggen zodat dit op een later moment gebruikt kan worden voor o.a promotie.

Eerst was er een gezellig samenzijn in huis. Corinne Engelen en Douwe van der Werf waren aanwezig namens het bestuur van ALS la carte. Er werden verhalen uitgewisseld waarbij ook werd stilgestaan bij het lot wat Ingo en zijn gezin treft. Ingo zelf is super positief, nuchter en staat goed in het leven en zet zich in voor het goede doel, chapeau!

Uitreiking

Buiten hebben we in het frisse winter zonnetje de fietsen uitgereikt. Beide fietsen hebben we laten zien en er blijft er één achter bij Ingo voor direct gebruik. Corinne Engelen en Douwe van der Werf waren onder de indruk van de fietsen en de mogelijkheden er van.

Het was een mooie middag!

– Dank aan Laura en Ingo voor de hartelijke ontvangst bij jullie thuis. Dank aan Corinne en Douwe voor jullie aanwezigheid. Dank aan Martijn en Tom voor jullie inzet. Dank aan Richard (vriend van Ingo) voor je aanwezigheid en steun. Dank aan Profile Smeeing Soest voor de snelle en adequate levering van de fietsen. Dank aan Stichting ALS la carte voor jullie fantastische gift aan onze stichting! –

Wil jij ook meer weten wat de mogelijkheden zijn betreffende onze hulpmiddelen? Ga dan naar de contactpagina en vul het formulier in

ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren