Aangepaste kleding van DAPR fashion maakt liefdevolle zorg mogelijk op een stijlvolle manier.

Daphne de Ruijter is oprichter en maatcoupeuse van DAPR fashion. DAPR fashion biedt aangepaste kleding mèt stijl die zowel comfort als nodige functionaliteit biedt.

Ik heb een missie: Ik wil aangepaste kleding voor iedereen toegankelijk maken. Ik vind dat iedereen het verdient zich gezien en gewaardeerd te voelen. En ik geloof dat aangepaste kleding daarin een belangrijke rol speelt.
Kleding die wordt aangeboden richt zich enerzijds op het makkelijker aan- en uitkleden. En anderzijds richt het zich op het mooi en goed in voelen in wat je draagt.

Als iemand altijd netjes gekleed ging, dan is dat fijn om (even) geen joggingbroek te hoeven dragen. Of als het aantrekken van een jas moeizaam gaat of pijnlijk is dan is het fijn als een rolstoelcape gemak biedt, zodat het naar buiten gaan makkelijker wordt. Uiteindelijk geeft dat een vorm van vrijheid terug. Vrijheid om te dragen waar je je fijn in voelt, maar ook vrijheid om dus wel naar buiten te gaan met je dierbare.

Liefdevolle mantelzorg

Een van mijn eerste broek-klanten was een meneer met ALS. Dankzij hem zijn de broeken met ritsen in de zijnaad ontworpen. In een stof die hij mooi vindt, want hij was zijn trainingsbroeken zat geworden. Het belangrijkste was dat het aan- en uitkleden dankzij het ontwerp veel minder vermoeiend was en het een stuk sneller ging. Het mantelzorgen door zijn dochters werd fysiek een stuk minder zwaar en daardoor ontstond er mentaal ook ruimte.

Dat was zo fijn om te zien. Er ontstond ruimte om samen een kop thee te drinken of om even naar buiten te gaan.

De lichtpuntjes die het leven glans geven.

Benieuwd om welke broek het gaat? Dit is de link: Rolstoelbroek met lange ritsen

Andere producten zijn rolstoelcapes of andere broeken.

“Er is moed nodig om voor aangepaste kleding te kiezen”

Dat betekent dapper zijn. En dat past bij DAPR. Het is best wel een stap om te kiezen dat andere, aangepaste kleding een oplossing kan bieden.

Ik wil je graag kennis laten maken met aangepaste kleding. Daarom bieden we in samenwerking met Stichting ALS op de weg een korting aan van 10% bij uw eerste aankoop via de webshop van DAPR fashion.

Kortingscode: DAPRopdeweg10*

*per persoon 1x te gebruiken, geldig t/m 30-6-2020

Liever eerst kledingtips ontvangen? Zodat je met de huidige garderobe al kunt ervaren wat kleine aanpassingen en hulpmiddelen kunnen betekenen?

Download hier het e-book Eerste Hulp bij Aankleden

Wil je meer weten over de rolstoelcape (zie foto) die wij beschikbaar hebben? mail dan richard@alsopdeweg.nl

Daphne, oprichter van DAPR
Feelgood rolstoelcape
ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren