Eloflex F elektrische rolstoel

De uit Zweden afkomstige innovatieve Eloflex F is een gemakkelijk te gebruiken elektrische rolstoel voor binnen en buiten. Voorzien van luchtgevulde banden is het comfortabel rijden, óók op oneffen ondergronden. De stoel is inzetbaar voor mensen met verschillende lengtes en beperkingen. De bediening kan omgezet worden van links naar rechts en andersom.
De armleuningen en voetsteunen kunnen worden opgeklapt om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. De actieradius is meer dan 30km, en is dus in de meeste gevallen voldoende.

De Eloflex F is opvouwbaar en daardoor goed mee te nemen in een ruime kofferbak, de elektrische rolstoel weegt in totaal 26kg. De meeste mensen gebruiken een klein tilliftje welke is gemonteerd in de kofferbak.
De elektrische rolstoel is voorzien van vliegtuig goedgekeurde batterijen, dus de Eloflex F mag ook mee in het vliegtuig.

De bediening van de rolstoel

De arm waaraan de joystick is gemonteerd kan omhoog, zo kan een begeleider eventueel ook de elektrische rolstoel bedienen. Ideaal als de gebruiker wat mindere motoriek heeft en zelf niet meer de joystick kan bedienen.

Hoofdsteun

De hoofdsteun maakt de Eloflex nog persoonlijker en nuttiger, zeker voor mensen met ALS waarvan de nek en hals functie is verminderd. De hoofdsteun heeft verschillende instellingen en kan dankzij het montagesysteem worden aangepast aan ieders individuele wensen. Zo zit je dus comfortabeler in de Eloflex F.

Voetsteun

De Eloflex F elektrische rolstoel heeft een verstelbare voetsteun. Met dubbele bevestigingen kan de voetplaat in twee verschillende posities worden gemonteerd, de maximale vergrotende afstand is 5 cm. Prima dus voor mensen met iets langere benen dan gemiddeld. Eloflex voetsteunen hebben een zachte kuitsteun, een antislipplaat en een rand om de hiel op zijn plaats te houden. Doordat de voetsteun inklapbaar is stap je zonder problemen in en uit de Eloflex F.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over de Eloflex, bekijk hier de veelgestelde vragen(externe website)

  • Opvouwbaar

  • Laag gewicht – 26kg

  • Meenemen in bus, trein, boot en vliegtuig

  • Actieradius van 30km

Video

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer info wilt over de Eloflex F elektrische rolstoel van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.