Door de Paasei actie liepen de donaties in 2018 supergoed!

Donaties 2018

In 2018 is er meer dan €26500,00 aan donaties opgehaald via andere initiatieven dan onze “grote”, “reguliere” sponsors. Het gehele jaar door worden door particulieren donaties gedaan om ons te steunen en het voortbestaan van onze mooie stichting te garanderen. Vaak wordt b.v de borg aan ons geschonken, is er DJ Mathon die zich middels zijn muzikale optredens in binnen- en buitenland voor ons inspant, en worden er emballage bonnen uit het hele land met grote regelmaat aan ons geschonken. En uiteraard vergeten we niet onze vaste sponsoren die elke maand een donatie doen aan ons, waarvoor hartelijk dank!

Steun aan stichting ALS op de weg

Jullie steun is fantastisch. Al deze donaties worden gedaan via de website. De paaseieren actie is ook een groot succes geworden, er werden ruim 2700 paaseieren verkocht. PON-Fit(onderdeel van Volkswagen PON Financial Services) deed ook mee met een mooi bedrag.
Weer bedanken we allen die ons een warm hart toedragen, in het verleden, maar ook nu. Jullie steun komt ten goede aan de patiënt van nu, chapeau!

Doneren

Wil jij nou ook doneren aan onze stichting? Dat kan! Ga naar de groene button hieronder en steun ons. De spierziekte ALS is dodelijk en tot nu is er nog geen oplossing gevonden. Wij proberen als stichting bij te dragen aan de kwaliteit van leven voor mensen met ALS nu.

Ja, ik wil doneren