ZOOM(ability)

De ZOOM is een stoere vierwiel aangedreven invalide voertuig. Deze uit Zweden afkomstige ZOOM is uitermate geschikt om lekker er op uit te gaan. Bos en strand is supergeschikt, maar ook gewoon door de stad in de ZOOM een uitkomst. Voorzien van zware accu’s heeft de ZOOM een groot actieradius. De diepe zit zorgt er voor dat je comfortabel en stabiel je weg aflegt. De Stichting heeft acht ZOOM’s in gebruik. Verkregen uit schenkingen en eigen aanschaf! De nieuwste ZOOM’s zijn mede door de deelnemers van de Vriendenloterij geschonken!

ZOOM by Stichting ALSopdeweg!
  • Stoere machine

  • Geschikt voor de actieve gebruiker

  • Transfer, geen probleem

Gebruikerservaringen

Rob is een sportieve man vertelde hij toen ik afgelopen najaar de ZOOM afleverde. Hij heeft jaren aan toerskiën gedaan en nu kan dat helaas niet meer omdat hij is gediagnosticeerd met ALS. De ZOOM geeft Rob een stukje vrijheid terug. De ZOOM wordt met een lier achter in de auto getild en zo werd er afgereisd naar Obertilliach, Osttirol. En ziehier het resultaat. Lekker in de sneeuw en genieten van de bergen, de frisse lucht en de winterzon!

Dank je wel Rob dat we deze foto’s mogen delen

 

” Met de ZOOM van Stichting ALS op de weg kan ik weer heerlijk samen met mijn vrouw Gonny door de bergen ‘wandelen’. Zelfs door sneeuw laat de ZOOM zich niet stoppen ”

Groeten Rob

“Sinds een jaar heb ik een ZOOM. Via de stichting ALSopdeweg! heb ik deze in bruikleen gekregen. Het wordt ook wel omschreven als een stoere machine die geschikt is voor de actieve gebruiker en dat is het zeker. Nu ik de ZOOM heb kan ik er weer op uit met mijn gezin en komen we weer eens ergens in de omgeving waar ik woon. Ook een ritje op het strand is zeker aan te raden. Op straat word ik vaak aangesproken met “wat een gaaf ding is dat” dan leg ik de mensen vaak uit waarvoor het is en vinden ook de mensen het heel mooi dat er een stichting bestaat zoals ALSopdeweg!. Het is dus zeker een uitkomst nu het lopen steeds moeilijker wordt en ik raad het iedereen aan! Ik ben er in ieder geval super blij mee.”

Groetjes Michel

 

Vrijheid! Dat betekenen de hulpmiddelen van Stichting ALS op de Weg voor Robbert Jan Stuit. “Ik heb een poos gebruik gemaakt van de Zoom, een elektrische rolstoel. Met de Zoom hoef je niet op het asfalt te blijven maar kan je off road. Ik ging met de Zoom het bos in samen met mijn gezin en de Zoom is mee geweest naar Oostenrijk waar ik de bergen in kon. Zonder de Zoom had ik dit nooit kunnen doen” 

Robbert Jan

 

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de ZOOM van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen updates meer over beschikbare of nieuwe hulpmiddelen, schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.