Roam, elektrische ondersteunde driewielfiets

Vanuit een particuliere donatie hebben we deze prachtige ROAM ‘Rider met zitje’ gekregen.

Donaties 2021

Ook 2021 was een Corona jaar om nooit te vergeten. Stichting ALS op de weg keek reikhalzend uit naar mooie evenementen die maar verplaatst werden en uiteindelijk zelfs gecancelled. Graag hadden wij onze mooie doelgroep ontmoet tijdens een van deze mooie, sportieve en betrokken evenementen. Wel werd er aan ons gedacht door o.a Stichting Ledro4Life waar we mooie hulpmiddelen mee hebben kunnen aanschaffen. Zo werd er een Van Raam rolstoelfiets aangeschaft. Via Stichting ‘ALS we er voor gaan’ van Dragan Thijssens hebben we drie Eloflex-P aangeschaft, een zeer fijne elektrische rolstoel die voorziet in een sta op functie. Je kunt de rolstoel opgeklapt meenemen achter in je personenauto. Hoe mooi is dat.

We hebben dit jaar van particulieren mooie schenkingen in natura mogen ontvangen. Een mooie sportieve lage driewiel racefiets(elektrisch ondersteund), een Pfau-Tec elektrisch ondersteunde driewielfiets om te toeren en een mooie Van Raam scootmobielfiets. Gelukkig wordt er veel aan ons gedacht en jullie betrokken bij onze stichting.

Mede dankzij onze vaste donateurs kunnen we doen wat we doen, daar zijn we zeer dankbaar voor. Zelfs in deze tijden denken jullie aan ons, hoe fijn is dat.

In totaal is er ruim €19.500,00 opgehaald uit de “kleinere” donaties, los van de grotere sponsoren.
Wij zijn heel trots op alle mensen die zich zo inspannen, ons steunen en betrokken voelen bij Stichting ALS op de weg.

Ja, ik wil doneren