Sta-op stoel geschonken door Wellco

Donaties 2020

Corona heeft impact, ook op onze stichting. Vanuit de donaties en donateurs stond er dit jaar wat minder geld op de donatieteller. Maar we zijn natuurlijk wel blij met de geschonken gelden, laat dat duidelijk zijn. De donaties komen weer uit alle hoeken. Diverse mooie gebaren, óndanks Corona en de beperkingen die het iedereen oplegde. Zo konden mooie evenementen en persoonlijke acties geen doorgang vinden. En deze zijn juist zo belangrijk voor Stichting ALS op de weg. Door verstandig om te gaan met onze budgetten en goed kijkend waar we konden besparen zijn we toch goed uit de verf gekomen in 2020. We danken iedereen die heeft bijgedragen aan kwaliteit van leven voor mensen met ALS nu! Wij zijn blij met jullie

Dit jaar werd er ruim €18.000,00 gedoneerd uit de reguliere donaties, giften en legaten.

Ook mochten we schenkingen ontvangen in natura. We hebben o.a mooie fietsen geschonken gekregen die inmiddels weer ingezet zijn en gebruikt worden door onze cliënten. Maar ook een prachtige sta-op stoel van Wellco omdat ze 40 jaar bestonden!

Dank aan allen die aan ons denken, onze vaste donateurs die trouw elke maand een bedrag overmaken, en aan alle initiatieven die toch konden plaatsvinden zodat wij kunnen bestaan.

Ja, ik wil doneren