Volkswagen Caddy Maxi

De Volkswagen Caddy Maxi is voorzien van radio, elektrische ramen, elektrische spiegelverstelling, airco en centrale deurvergrendeling.
De Volkswagen Caddy Maxi is uitgerust met een oprijplaat. De rolstoelvloer is voorzien van vier vergrendelingspunten om de elektrische rolstoel vast te zetten. De rolstoelgebruiker heeft de beschikking over een driepuntsgordel. De schuifdeuren aan beide kanten vergemakkelijken de toegang tot de tweede zitrij of tot de (elektrische)rolstoel.

Operationele lease

De Volkswagen Caddy Maxi wordt geleasd, dit betreft operationele lease. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn in het bedrag opgenomen. Veroorzaakte schade aan de rolstoelauto wordt door de gebruiker betaald. Er dient vooraf een borg van €300,00 betaald te worden. In onze bruikleenovereenkomst staan alle voorwaarden vermeld, of informeer vooraf bij ons, dit kan telefonisch of via e-mail.

Er is ruimte voor eventuele andere hulpmiddelen of bagage. De Volkswagen Caddy Maxi is een praktische rolstoelauto waarmee je met het gezin of vrienden een dagje of meerdere dagen(vakantie) gemakkelijk op pad kan.

Tweejaarsbeleid

De aangepaste rolstoelauto of aangepaste rolstoelbus wordt voor de duur van 6 maanden* voor maximaal 2 jaar** verhuurd aan de gebruiker.
* De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd, per 6 maanden tot max. 2 jaar. Dit om problemen te voorkomen en het hulpmiddel te kunnen terughalen bij misbruik.
** indien langer dan 2 jaar gebruik gewenst is, komen de volledige leasekosten per maand voor de rekening van verhuurder. Hierdoor worden de gesponsorde gelden beter verdeeld over de mensen met ALS, PLS, PSMA.

Op jaarbasis is er een kilometervrijstelling van 12.500km. Daarboven verrekenen wij de km’s voor 12ct per km.

lees ook de algemene voorwaarden

Update: 0502-2020: Onlangs hebben we een vierde en vijfde Volkswagen Caddy Maxi mogen toevoegen aan ons wagenpark. Deze hebben iets andere specificaties maar zijn gelijk in ruimte en kosten.

Download hier de info
  • Veel ruimte voor rolstoelgebruiker

  • Inrijhoogte 135 + bodemverlaging

  • Voorzien van op/uitrijplaat

  • Operationele lease

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de Volkswagen Caddy Maxi van de stichting.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Je bericht

De Volkswagen Caddy Maxi is door de extra bank op de tweede zitrij extra ruim. De rolstoelauto is perfect voor een gezin!

N.N

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!