Volkswagen Caddy Maxi

De Volkswagen Caddy Maxi is voorzien van radio, elektrische ramen, elektrische spiegelverstelling, airco en centrale deurvergrendeling.
De Volkswagen Caddy Maxi is uitgerust met een oprijplaat. De rolstoelvloer is voorzien van vier vergrendelingspunten om de elektrische rolstoel vast te zetten. De rolstoelgebruiker heeft de beschikking over een driepuntsgordel. De schuifdeuren aan beide kanten vergemakkelijken de toegang tot de tweede zitrij of tot de (elektrische)rolstoel.

Operationele lease

De Volkswagen Caddy Maxi wordt geleasd, dit betreft operationele lease. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn in het bedrag opgenomen. Veroorzaakte schade aan de rolstoelauto wordt door de gebruiker betaald. Er dient vooraf een borg van €300,00 betaald te worden. In onze bruikleenovereenkomst staan alle voorwaarden vermeld, of informeer vooraf bij ons, dit kan telefonisch of via e-mail.

Er is ruimte voor eventuele andere hulpmiddelen of bagage. De Volkswagen Caddy Maxi is een praktische rolstoelauto waarmee je met het gezin of vrienden een dagje of meerdere dagen(vakantie) gemakkelijk op pad kan.

Tweejaarsbeleid

De aangepaste rolstoelauto of aangepaste rolstoelbus wordt voor de duur van 6 maanden* voor maximaal 2 jaar** verhuurd aan de gebruiker.
* De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd, per 6 maanden tot max. 2 jaar. Dit om problemen te voorkomen en het hulpmiddel te kunnen terughalen bij misbruik.

** indien langer dan 2 jaar gebruik gewenst is, komen de volledige leasekosten per maand voor de rekening van de huurder. Hierdoor worden de gesponsorde gelden beter verdeeld over de mensen met ALS, PLS, PSMA.

Na twee jaar kan de bus of auto worden verlengd voor het hoge tarief van €550- €645,00 voor opnieuw maximaal 2 jaar. Dit betekent dat er na vier jaar een eigen oplossing gezocht dient te worden.

Op jaarbasis is er een kilometervrijstelling van 12.500km. Daarboven verrekenen wij de km’s voor 12ct per km.

lees ook de algemene voorwaarden

Prijs per maand €260,00 (dit geldt voor 2023; elk jaar wordt er opnieuw geïndexeerd).

Download hier de info
  • Veel ruimte voor rolstoelgebruiker

  • Inrijhoogte 135 + bodemverlaging

  • Voorzien van op/uitrijplaat

  • Operationele lease

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier in als je meer wilt weten over de Volkswagen Caddy Maxi van de stichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook onze aangepaste bussen:

Ford Transit Custom  

Gebruikerservaringen

Stichting ALSopdeweg- Erica“Na een heerlijke vakantie met onze ALS-Op-De-Weg-auto wil ik jullie en jullie sponsoren enorm bedanken!

Sinds december 2015 weet ik dat ik ALS heb en inmiddels zijn mijn benen en rompspieren bijna volledig verlamd en mijn handen en armen volgen. Het ligt niet in mijn aard te focussen op wat ik niet meer kan, ik zoek liever de mogelijkheden om zo lang mogelijk optimaal te functioneren en mobiel te blijven. Zo kwam ik al heel snel bij de site van Stichting ALS op de weg en schreef me in voor een scootmobiel en rolstoelauto terwijl ik toen zelf nog prima kon fietsen en autorijden. Die inschrijving gaf me al een goed gevoel van regie in eigen hand houden, nu en in de toekomst. Toen de scootmobiel nodig was leverde Richard van de Stichting hem af met de woorden: “Erica, ik zie hem graag over een hele tijd terug met versleten bandjes” en daar heb ik goed mijn best op gedaan. Sinds maart 2018 hebben we een Citroen-Berlingo Multispace rolstoelauto in Operational lease. We noemen hem soms onze “Porsche-Berlingo” want op het nummerbord staat de sponsor: Porschecentrum Gelderland. Het allereerste ritje ermee was naar het tuincentrum. Toen ik in mijn rolstoel tussen al die lentebloemetjes in de auto zat besefte ik dat ik dat echt had gemist (de regiotaxi ziet je al aankomen!) en vervolgens hebben we het hele seizoen genoten van de bloemenpracht. Wij houden van op vakantie gaan en kleine uitjes en inmiddels hadden we alle mogelijkheden van reizen in het openbaar vervoer in een rolstoel in zowel binnen- als buitenland ontdekt en zijn we regelmatig blijven reizen. Maar echt spontaan je tijdstip van vertrek en je route kiezen kon niet. Mijn man droomde soms van die kleine weggetjes door de natuur in onbekend gebied en stoppen op een verlaten plekje of vrienden bezoeken in een mini-dorpje. Met onze “Porsche-Berlingo” kan dat nu weer! Het was heerlijk om weer door Frankrijk te toeren, te stoppen waar je wilt, te genieten van de vrijheid!! En er was veel ruimte. Zowel de elektrische rolstoel als de handbewogen rolstoel met handbike konden mee in de auto zodat ik zelfs nog af en toe een fietstochtje kon maken met de handbike, helemaal super!

Ontzettend bedankt dat jullie dit mogelijk maakten! Ik hoop nog lang hiervan te kunnen genieten.”

Groetjes Erica

† Erica is op 9 maart 2020 overleden

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.