Stichting ALS op de weg reikt wederom drie nieuwe bussen uit aan drie gezinnen

Tweede serie van drie aangepaste bussen zijn “op de weg”

Op woensdag 5 april 2023 hebben we drie aangepaste bussen mogen uitreiken aan drie gezinnen. Zie hier
Op woensdag 10 mei was het weer zover, de tweede levering van drie aangepaste Ford Transit Customs in Hoorn stond te gebeuren.

Samenwerking is zo belangrijk en mooi

De drie gezinnen stonden te popelen om de Fords in ontvangst te nemen. Dat kan ook niet anders natuurlijk, ze stonden buiten te glimmen, ondanks het matige weer.
Iedereen was weer present; Juliette Arts was aanwezig namens ALS Nederland. Ook deze drie bussen komen uit de projectaanvraag die gedaan werd naar Stichting ALS Nederland, en gehonoreerd. Wij zijn trots op de samenwerking die we al jaren hebben.
Hans Boots(B&S Autoaanpassing) zorgde voor de koffie en de ruimte. Er moesten nog wel wat administratieve handelingen verricht worden voordat de bussen de weg op konden. Marold Brom(Hedin Automotive) stond klaar om alle bestuurders een (technische) uitleg te geven over de bussen.
Namens ALD Automotive was Richard Boelé aanwezig om de leasemaatschappij te vertegenwoordigen en vragen te beantwoorden over de leasevoorwaarden.
EIPI belettering zorgde ervoor dat de sponsors mooi, maar bescheiden, in beeld komen op de bussen.
Bianca en Richard waren er namens Stichting ALS op de weg.

Een nieuwe dag, dus een nieuwe ronde

Al snel hebben de ALS patiënten elkaar gevonden aan de ronde tafel en ervaringen worden uitgewisseld, mooi om te horen hoe een ieder zijn of haar weg vindt in de wereld van ALS. En blij zijn met een stukje kwaliteit van leven in de vorm van mobiliteit, waar wij deel van uit mogen maken.

Na de koffie wordt de groep in drieën gesplitst. De papieren ingevuld, de bijbehorende bloemen worden door Marold uitgereikt, uitleg wordt gegeven over de bussen, en daarna kan iedereen op pad, ‘op de weg’ zoals wij plachten te zeggen.

Wij wensen iedereen mooie en veilige kilometers toe met de aangepaste Ford Transit Custom bussen.
We hebben geen tijd te verliezen!

ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren