• FIETSEN
    100 km per persoon

  • HARDLOPEN
    10 km per persoon

Ga de sportieve uitdaging aan!
Dagen tot de start
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Minuten
0
0
Seconden

Holland4ALS weer terug van weggeweest!

De laatste editie dateert alweer van 2019, maar gelukkig staat Holland4ALS weer op de kalender van 2022! De eerste vier edities waren onvergetelijk en hebben een prachtig sponsorbedrag opgeleverd.

24uur onderweg

Dit 24-uurs multi-sportevenement start in Den Haag, al fietsend gaan we naar Soest. Daarna gaan we in estafettevorm hardlopend terug naar Den Haag. De teamspirit staat voorop, samen sporten, samen beleven en ook samen zorgen voor fondsenwerving. En dat met elkaar, de andere teams, en supporters vieren bij de finish!

hulpmiddelen voor ALS op de weg

Al sinds de eerste editie in 2016 komen de geworven fondsen ten goede aan Stichting ALS op de weg. Menig familie heeft hierdoor een aangepaste bus in gebruik kunnen nemen, vele van hen hebben de deelnemers feestelijk onthaald bij de finish!

Meer weten?

Een team bestaat uit sporters en begeleiders, zoals het voorfietsen bij het hardlopen (in de nacht), vervoer van deelnemers, transport van fietsen, etc. Uitgebreide informatie over de opzet kun je opvragen via info@holland4als.nl.

Nieuw!

Nieuw dit jaar is dat je je ook individueel kunt aanmelden voor het team ALS op de weg! Als sporter, maar ook als begeleider. Heb je hier interesse voor, mail dan ook naar info@holland4als.nl

Naar de website > > >
Je team inschrijven > > >
individueel inschrijven bij ALS op de weg > > >

De officiële trailer voor 2022

Jan Jager 3 mei 2017†