Onze Sponsoren

Stichting ALS op de weg! is blij met haar sponsoren, deze zorgen voor een mooi stukje kwaliteit van leven voor onze patiënten!
De bijdrages komen via verschillende wegen binnen, in natura, of in vorm van een financiële bijdrage.  We hebben jullie hard nodig!

Ook sponsor van ALS op de weg! worden? Neem dan contact met ons, we gaan graag een samenwerking met je aan, als particulier, maar zeker ook als bedrijf!

Hieronder geven we graag de aandacht die onze sponsoren verdienen!

Auto Kievit te Zierikzee

AUTO KIEVIT, ZIERIKZEE

Auto Kievit heeft voor ons een dure reparatie verzorgd afgelopen jaar. De familie kwam met hun Renault met pech stil te staan langs de weg. Na overleg heeft de garage ons aangeboden om de reparatie gratis te verzorgen, dat was een welkome meevaller. De familie is weer op weg naar mooie herinneringen.

Link: Lees hier het hele artikel

Website: http://www.autokievit.nl

Zoomability Nederland - Remko Teunissen

ZOOM ability, NEDERLAND

De ZOOM is een all terrain voertuig voor de actieve en sportieve gebruiker. Uit een schenking mochten wij de eerste ZOOM ontvangen. Het artikel wat wij hierover plaatsten werd snel opgepikt, en een tweede ZOOM is onderweg naar de volgende gebruiker.
Remko Teunissen, importeur en leverancier van deze prachtige machine, helpt onze gebruikers. Zodoende kunnen zij veilig op pad. Strand, bos en ritjes door de stad, de ZOOM kan praktisch alles aan!

Link: lees hier het hele artikel

Website: www.zoomability.com/nl

Parentix

PARENTIX, AMSTERDAM-DUIJVENDRECHT

Elk jaar kiest Parentix, met haar klanten, waar het geld wat normaal voor relatiegeschenken(kerst) wordt gebruikt naartoe gaat. De klanten kunnen kiezen uit drie goede doelen, waaronder Stichting ALS op de weg!. Zo kwamen er twee dames s’ middags langs om een mooie cheque te overhandigen aan ons!

Link: lees hier het hele artikel

Website: www.parentix.nl

BTO - Notebooks

BTO – Notebooks, IJSSELSTEIN

BTO Notebooks heeft ons een prachtige, snelle, notebook geschonken voor de Stichting, dat kwam ontzettend goed uit, want de vorige was gecrashed! Donderdag 9 april jongstleden is deze in ontvangst genomen door de Stichting. Hartelijk dank voor deze prachtige geste BTO!

Link: lees hier het hele artikel

Website: www.bto.eu

Dirk Visbeek - Fietsspeciaalzaak te Zaandam

DIRK VISBEEK, ZAANDAM

Mobiliteit is belangrijk voor onze gebruikers. Zo hebben we een Comfort Sinner ligfiets in ons bestand. Ook deze fietsen hebben onderhoud nodig, en we willen onze gebruikers graag veilig en vertrouwd op pad sturen. Dirk Visbeek, fietsspeciaalzaak in Zaandam was bereid om onze Sinner Comfort te servicen. De fiets is weer klaar voor vele veilige kilometers!
De ligfiets is makkelijk te bedienen en zeer stabiel door de driewiel basis, schijfremmen zorgen ervoor dat je snel stilstaat.

Link: lees hier het hele artikel

Website: www.dirkvisbeek.nl

B & S, onbeperkt in beweging

B & S, HOORN

Niet al onze rolstoelbussen/auto zijn in eigen beheer; we hebben ook twee rolstoelbussen middels een leasecontract rondrijden. B & S was hiervoor de aangewezen partij. De allereerste bus werd via Hans Boots van B & S betrokken. Zij verzorgen ook inbouw van elektrische liften voor in de bussen. Maar ook andere aanpassingen kunnen zij verzorgen!

Website: www.onbeperktinbeweging.nl