In de herfstvakantie was het zover. Zelf was ik al een beetje de tel kwijtgeraakt over hoeveel bussen we nu eigenlijk in samenwerking met Stichting Zoalsjan op de weg hebben gezet…. even voor de duidelijkheid; BUS ZES EN ZEVEN! Supertrots dat we dit mogen doen met deze mooie groep mensen die er veel aan gelegen is om mensen met ALS/PLS en PSMA mobiel te houden!
Uiteraard zijn onze partners Stern Lease Purmerend, Onbeperkt in Beweging(B & S) Hoorn en Ford Ardea Amsterdam ook weer aanwezig om de bussen uit te reiken.

ZUIDEN VAN NEDERLAND
Toevallig gaan beide bussen naar het mooie Limburg om daar veilige en mooie kilometers te maken met de families. Familie Linnartz en familie van de Bergh waren in Hoorn om de bus in ontvangst te nemen. Buiten gekomen werden de bussen uitgebreid bewonderd. Terwijl Marold(Ford Ardea) de bestuurders van de bussen uitleg geeft over de bus zelf, en dan vooral het technische gedeelte er van, gaat Hans bezig met de rolstoelberijder die achterin via de elektrische lift naar binnen kan. Hier wordt een uitleg gegeven over hoe de rolstoelberijder te zekeren en te voorzien van een veiligheidsgordel, zodat een ieder veilig vervoerd wordt.

Daarna wordt binnen de papierwinkel afgewerkt en konden beide families de thuisreis aanvaarden. De bussen kunnen meteen mooie kilometers maken richting het zuiden.

Wij wensen beide families mooie herinneringen en veilige kilometers met de nieuwe Ford Transit Customs.