ALSopdeweg! - Hase Pino - Team Pascal

ESCAPEROOM

Afgelopen april opende in Baarn Hotel Central met de Escaperoom. De creatievelingen van Team Pascal hebben bedacht om met de Escaperoom geld op te halen voor stichting ALSopdeweg!
De Escaperoom was in totaal ruim een maand open en er werd veel meer geld opgehaald dan gedroomd en gedacht. De vrijwilligers van Team Pascal & Hotel Central hebben veel van hun vrije avonden ingeruild om de deelnemers een spannende avond te laten beleven in kamer 13! Het doel was bereikt, middels een mooie actie mensen bekend maken met ALS en tegelijk geld genereren voor het goede doel!
Vooraf was bepaald dat het geld ingezet zou worden voor een Hase Pino met trapondersteuning; zo kunnen mensen met ALS mooie toerritten maken op de fiets met hun partner of vrienden. Tevens zal deze fiets volgend jaar ingezet worden tijdens de Tour du ALS.
De gelden hebben ruimschoots het target overtroffen en samen met Franchiseplus werd er een groot bedrag gedoneerd ten behoeve van onze stichting.

BIJZONDER

Om een extra tintje toe te voegen is de aangeschafte Hase Pino op 11 oktober ’thuisgeweest’ en uitgereikt bij Stephanie, Lucas en Julia.
De kinderen en Stephanie hebben de fiets opgesierd met mooie teksten om zo een speciale boodschap mee te geven aan de nieuwe berijders. Bijzonder om te zien hoe het gezin een blijvende herinnering achter liet op de fiets.

PASCAL EN MONT VENTOUX

Pascal heeft in 2014 deelgenomen aan de Tour du ALS, dat jaar ging hij zelfstandig naar boven met een team.
In 2015 werd er op de tandem naar boven gegaan, team Pascal was inmiddels gegroeid tot een groot team met 8 fietsers, een hardloper en een wandelaar.
Kinderen, familie en vrienden moedigden gedurende de tocht iedereen toe.
In 2016 stond Pascal het team boven op de top op te wachten en de ontlading was groot toen Pascal in zicht kwam bij het team.

TOUR DU ALS

Voor 2018 heeft zich al een nieuwe berijder van deze speciale Hase Pino gemeld; Theo en zijn team zal voor de tweede keer de Mont Ventoux gaan beklimmen.
“Wij zijn trots om deze fiets boven te mogen brengen voor het goede doel” aldus Theo.

Vanuit de Stichting bedanken wij Team Pascal, alle vrijwilligers die Hotel Central mogelijk maakten, maar ook andere mooie initiatieven hebben ontplooid.
Tevens bedanken wij Franchiseplus die naast de donatie van Team Pascal ook een mooie donatie deed!
Ook de deelnemers die tenslotte graag doneerden voor Stichting ALSopdeweg! zijn wij dankbaar.

† Pascal kreeg in januari 2014 de diagnose ALS.
Ondanks een snelle aftakeling bleef Pascal een onvoorstelbare optimist, realist en levensgenieter tot dat hij op 9 oktober 2016 overleed.

Kijk ook eens op de website van Team Pascal