Mariska naar de KilimanjaroEen bijzonder moment om uit de handen van een mede-lotgenoot, deze cheque te mogen ontvangen. De woorden die niet gezegd worden, worden begrepen.

Het was een mooie verassing toen Mariska ons informeerde dat ze de Kilimanjaro op wilde gaan. Dat ze in overleg met Sjonny een sponsortocht voor stichting ALSopdeweg! van wilde maken, is weer zo’n onverwachts cadeau.

Mariska schreef en ook op haar Facebookpagina: “Daar waar gemeenten en ziekenfondsen dat niet meer kunnen doen, springt Stichting ALSopdeweg! in de bres. De stichting heeft ons enorm geholpen door hulpmiddelen te leveren die niet worden vergoed. Zoals een I-Pad met spraakherkenning voor Sjon. Daar was hij zo blij mee. Dus wil ik nu iets terug doen”.

En iets terug doen is natuurlijk helemaal niet wat in onze ogen nodig is. En tegelijkertijd is het welkom en voelt heel warm wanneer dat gebeurt. Het geeft je kracht en inspiratie om dit voort te zetten, naast de positieve reacties van de mensen die we ondersteunen.

Mariska en Bianca Cheque voor Kilimanjaro

Door de actie, de vele blogs die Mariska bij hield, en een voordracht op een benefietseminar heeft het totaal €4763,63 opgebracht.

Wat een prachtig bedrag!

Dank aan alle mensen die hieraan hebben bijgedragen. Wanneer je bij een stichting werkt zoals deze, zijn alle cadeau’s mooi en zit er per stuk een verhaal achter. Het blijft ons positief verrassen in deze ‘materiële’ tijden dat er lieve mensen blijven, die andere mensen met minder mooie vooruitzichten iets gunnen.

Volg Mariska op Facebook:
https://www.facebook.com/MariskaKilimanjaroALSopdeweg/

Of op haar eigen website:
https://mariskavangennep.nl/