Maandag 27 november 2017 was een bijzondere dag voor ons, maar ook voor drie gezinnen.
We mochten maar liefst drie nieuwe Ford Transit Custom’s op de weg zetten, leve de mobiliteit!
In samenwerking met onze sponsors en de reguliere bedrijven is het elke keer weer een feestje om te zien hoe blij en gelukkig de families op pad gaan om herinneringen te maken.

A LOCAL SWIM IJSSELSTEIN
A Local Swim IJsselstein, opgezet door Ronde Tafel 178 in IJsselstein, met hulp van Linda van ALS Westland. De swim in IJsselstein bracht meer dan boven de verwachting aan gelden op. In eerste instantie had de organisatie ingezet op een eindbedrag van €50.000,00. Uiteindelijk werd het ruim €151.000,00!
Een gedeelte van dit geld is ingezet in de regio voor mensen met ALS, een stukje kwaliteit van leven. Zo kwam A Local Swim bij Stichting ALSopdeweg! terecht. In overleg is besloten om dit geld in te zetten voor een nieuwe rolstoelbus. Philippe en zijn familie kunnen nu heel makkelijk met de rolstoelbus op pad. En zijn nu niet afhankelijk van gemeente en vervoer. Rob en Irwin waren namens A Local Swim IJsselstein aanwezig. Kijk ook even op de website van de Swim

A LOCAL SWIM WESTLAND
A Local Swim Westland, waar de eerste local swim is opgezet een paar jaar geleden, hebben bedacht om deze local swim ook landelijk uit te rollen. Dit is een groot succes gebleken. Zie het succes van IJsselstein hierboven. Samen met Linda zijn we tot een mooi bedrag gekomen om vanuit de swim en ALS Westland twee nieuwe rolstoelbussen in te zetten voor de mensen met ALS. Karo en zijn gezin zijn veel onderweg, de bus komt goed van pas bij hen. Karo en Philippe kennen elkaar en de bussen staan dicht bij elkaar in de buurt:-) Vincent gaat gebruik maken van de derde bus, samen met zijn vrouw en drie dochters kunnen de kilometers nu weer een stuk makkelijker gemaakt worden! Kijk ook even op de website van ALS Westland

AFLEVERING
Marold Brom(Ford Ardea Amsterdam) Richard Boelé(Stern Lease) en Hans Boots (B & S) zijn onze samenwerkende partijen. Dit werkt heel goed en soepel.
Bus 10, 11 en 12 stonden klaar om meegenomen te worden door de nieuwe gebruikers.
Marold geeft altijd een uitgebreide uitleg van de bus, en Hans legt uit aan de andere groep hoe het mindervalide gedeelte werkt, de lift en veiligheidsgordels enz.
Uiteraard gaan we altijd met z’n allen op de foto voor deze bijzondere middag!

Graag bedanken we B & S voor de hartelijke ontvangst en onze partijen voor de bijzondere samenwerking die we hebben.
Trots dat we nu binnen afzienbare tijd 12 splinternieuwe rolstoelbussen op de weg hebben gezet, dankzij prachtige sponsors, donaties en acties door betrokken mensen, chapeau!

Klik op de foto’s voor een vergroting!