ALSopdeweg - Anna Paulowna collecte

Hartelijke ontvangst

Alweer vijf jaar collecteert Anja met een gemotiveerde groep collectanten in Anna Paulowna. Zij verzorgt de vergunning, regelt de collectebussen en de collectanten. Volgens een vast schema hoeft iedereen dan maar ongeveer 2 tot 4 straten te lopen met de collectebus. Zo zijn Bianca en ik afgelopen week hartelijk ontvangen in Anna Paulowna door Anja en Marc om een avond mee te lopen voor Stichting ALSopdeweg!

Dankbaar

Het was prachtig weer en nog mooier; de mensen kennen en herkennen het goede doel waarvoor zij geven! Uiteraard hebben we bij sommige deuren uitgelegd wie en wat Stichting ALSopdeweg! is en doet. Dat viel in goede aarde, er is veel geld opgehaald door de collectanten. Wij zijn Anja, Marc, de collectanten, en Anna Paulowna dankbaar voor het mooie bedrag van ruim €1600,00!

Hulpmiddelen

Het geld zal direct worden geïnvesteerd in hulpmiddelen voor mensen met ALS. Denk b.v aan een I-pad; daarop kunnen spraak-apps geinstalleerd worden zodat er makkelijk gecommuniceerd kan worden. Ook kan men dan via Social Media of mail in contact blijven met familie, vrienden en kennissen. Zo heeft Stichting ALSopdeweg vele hulpmiddelen beschikbaar voor mensen met ALS.

Collecteren

Wil je ook collecteren voor Stichting ALSopdeweg!? Neem dan contact met ons op.