TCB badhoevedorp Vriendentoernooi
Afgelopen voorjaar werden we gebeld door Kevin, de tennisvereniging waar hij actief is, organiseert voor het tweede jaar het “TVB vriendentoernooi” met als inzet dat de opbrengsten ten goede komen van een goed doel. Dit jaar, 2021, mochten wij dat zijn. In overleg, en wat de geschatte donatie zou kunnen zijn, hebben we  ingezet op een nieuwe sta-op stoel. Deze stoel helpt mensen met ALS opstaan en gaan zitten. De stoel is uitermate geschikt om langer in door te brengen.
We hebben gekozen voor een concreet doel, wat hopelijk de mensen stimuleert om te doneren. En dat bleek, lees onderstaande wat de organisatie aan ons schrijft;
“Op 7 augustus 2021 vond de tweede editie van het “TVB Vriendentoernooi” plaats op Tennisvereniging Badhoevedorp. Tijdens dit jaarlijkse gezelligheidstoernooi nemen vriendenteams het onderling tegen elkaar op voor de felbegeerde beker. 
Ook dit jaar vond tijdens het toernooi een loterij plaats, waarbij lokale ondernemers mooie prijzen beschikbaar stelden. Dit jaar was de loterij gekoppeld aan Stichting ALS op de weg. De ruim 180 deelnemers (verdeeld over 24 tennis- en padelteams) hebben gezamenlijk voor een opbrengst van 1645,- gezorgd. De Stichting heeft van deze donatie een sta-op stoel kunnen kopen, die als hulpmiddel functioneert voor mensen met ALS.
Wij zijn blij dat wij als organisatie hebben kunnen bijdragen om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen.”

 

Dank aan Tennisvereniging Badhoevedorp en aan de organisatie!
De organisatie van het tennistoernooi
De organisatie bestaat uit: Nick Hogenhout (links), Mara Pouw (midden) en Kevin van Schoorl (rechts).
ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren