Menno van CARUS-AR schenkt ROAM driewielfiets

We hebben veel verschillende merken fietsen in ons bestand en daardoor een breed aanbod. Daar is er nu weer mooie fiets aan toegevoegd.
Menno Pietersen van CARUS-AR, een Crypto Strategie op het platform ICONOMI , mailde ons met het bericht dat hij graag een aangepaste fiets wilde schenken. Hij wil graag steun bieden aan mensen met de spierziekte ALS. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen, zoals jullie zullen begrijpen. Nu kan er weer iemand eropuit met een aangepaste fiets. In overleg met leverancier ROAM is er gekozen voor de ‘Rider met zitje’. Een zeer fijne driewielfiets met elektrische ondersteuning.
Doordat de fiets niet te breed is past de Rider gemakkelijk door een deur, en kan dus binnen worden gestald. Wel zo handig met al die elektronica.
De fiets is tevens voorzien van handrem en terugtraprem. We merken de laatste tijd dat daar meer vraag naar is. Uiteraard is de fiets voorzien van verlichting, slot en versnellingen. De elektrische ondersteuning helpt hierbij prima en de actieradius is minimaal 30km.

Fietsen en Crypto

Menno wilde heel graag vanuit zijn werk wat voor ons betekenen. Samen met Menno was ik dus op bezoek in de ROAM fabriek in Hedel. Daar heb ik uitgebreid de fabriek én showroom mogen bekijken. De meeste passingen voor de fietsen en handbikes gebeuren daar. Het meeste wordt daar meteen, en met de hand, op maat gemaakt voor de gebruiker. Zo kun je na de passing, en als alles compleet is, met je hulpmiddel terug naar huis. Vanuit Menno is het mooi dat er vanuit de Crypto community betrokkenheid wordt getoond voor onze stichting en dat het niet alleen maar om geld verdienen gaat, Chapeau!

Menno op de Rider met zitje van ROAM

Dank

De ROAM ‘Rider met zitje’ stond al te pronken voor de grote aanhanger en samen met Johan hebben we alles vastgelegd. Johan de Rouw is de eigenaar van Roam Special Cycles B.V. en zeer betrokken bij de verschillende doelgroepen. Dank voor de hartelijke ontvangst en dank voor de mooie en speciale fiets die helemaal past binnen onze stichting. en uiteraard dank aan Menno van CARUS-AR!

Meer informatie over de fiets vind je hier

ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren