Uitreiking Fun2Go

Aflevering Fun2Go

Dinsdag 6 juli mochten we samen met Stichting Ledro4Life een prachtige Fun2Go uitreiken aan Antoinette en Toine(ALS) uit Nuenen.
Rogier van Ledro4Life heeft verteld wat de stichting doet en wat zij voor Stichting ALS op de weg betekenen.

Met Ledro4Life trekken we al een tijdje op en er zijn meer mooie hulpmiddelen dankzij hen gerealiseerd, denk aan driewielfietsen met elektrische ondersteuning, Rollz Motions en mobiele tilliften. Met hun evenementen en acties ondersteunen zij graag concreet kwaliteit van leven voor mensen met ALS.

Fun2Go

Deze heerlijke duofiets, gebouwd door Van Raam, is lang inzetbaar voor onze doelgroep. Doordat de fiets optimaal is aangepast kun je lang blijven fietsen of meefietsen, want je doet het samen. De elektrische ondersteuning zorgt voor een goede actieradius en een ochtend onderweg op de Fun2Go is geen enkel probleem.
Door de vele instellingen hoef je als client niet te fietsen, maar kan wel.
De fiets is voorzien van een draaistoel met opklapbare leuningen, dus een transfer is goed te doen. De stoel is tevens voorzien van een veiligheidsgordel.
Mocht je op een later moment niet meer kunnen trappen dan kan er als optie nog een speciale voetplaat gemonteerd worden zodat je benen rusten.

Lekker fietsen

Antoinette en Toine(ALS) fietsen graag en kwamen op ons pad. Toine had een aanvraag ingediend via de website en gelukkig konden we na een tijdje bevestigen dat de fiets geleverd kon worden. Toine heeft al fietservaring met een gehuurde Fun2Go dus dat is mooi meegenomen.
Broer Jos en zijn partner waren er ook en na een duidelijke en uitgebreide uitleg van Fietsen Van Ambacht(Hendrik Ido Ambacht) werd de fiets op de aanhanger achter de auto van broer Jos geplaatst. Op naar Nuenen, en op naar veilige kilometers en mooie herinneringen.

Dank aan Stichting Ledro4Life voor de prachtige fiets! en dank aan Fietsen Van Ambacht voor een mooie aflevering van de Fun2Go.

ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren