O%

Marije Bolt _ Stichting ALSopdeweg!Hoe fijn zou het zijn als je je 100% kan inzetten voor mensen met ALS en PSMA tijdens je werkdag? En dan bedoel ik echt 100% directe tijd. Dus geen aanjaagtelefoontjes naar leveranciers of typen van advies rapportages. Geen formulieren invullen en zorgen dat deze zich snel van bureau naar bureau verplaatsen.

Echt 100% aandacht en tijd, en met een knip van je vingers de juiste hulpmiddelen in huis die het leven net wat makkelijker maken.

We zijn geen Tita Tovenaar of Victor Mids maar hoe fijn zou het zijn als in 2019 de hulpmiddelen verstrekking soepeler gaat verlopen.

Stichting ALS op de weg is uitgenodigd door het Ministerie van WVS om samen met belangrijke stakeholders na te denken over de problemen bij de indicatie stelling en verstrekking van hulpmiddelen en suggesties te geven voor verbetering. Super zinvol en hopelijk leidt het tot een echte verandering. Want te vaak moeten mensen te lang wachten.

0% Challenge

2018 loopt ten einde en in 2019 ga ik mij weer voor 100 % inzetten voor ALS. Dit jaar begin ik daar meteen op een bijzondere manier aan want ik ga mee doen aan 0%4ALS. Misschien heb je het al voorbij zien komen op sociale media. In de maand januari laten heel veel mensen hun alcohol staan in ruil voor sponsoring. Met de achterliggende gedachte dat wij een keuze hebben om wel of niet te drinken maar dat je deze keuze niet hebt als je ALS hebt.

Alcohol is voor mij niet zo moeilijk dus ik ga de uitdaging aan om 0% koffie te drinken in de maand januari. En dat gaat een zware dobber worden…..!! Gelukkig sta ik er niet alleen voor want Anke (mede bestuurslid) en Bianca (de motor achter ALS op de weg) drinken ook geen druppel koffie.

Hopelijk halen we veel geld op, geld dat ten goede komt aan onderzoek naar ALS en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Om die koffie-vrije maand te doorstaan kan ik wel wat support gebruiken. Dus als je mij sponsort, trakteer ik op een kopje thee. En je mag zelf je smaakje kiezen.

Stichting ALS op de weg - geen koffie Marije

Ga naar de challenge