Jan Jager, een bijzonder mens, zoals er vele zijn en ieder op zijn eigen manier.

Jan was voor mij een mooi positief voorbeeld, dat mensen niet alleen maar egoïsten zijn in een steeds verhardende individualistische maatschappij. Jan was deel van de tegenbeweging! Samen strijden om bij te dragen voor een ander… Dat is en blijft bijzonder mooi.

De stichting ZoalsJan is dan ook opgericht, niet voor Jan zelf, maar voor andere mensen met ALS die hulpmiddelen nodig hebben die te traag geleverd worden, of niet vergoed.

De stichting zag dat wij dit in de praktijk hadden gebracht en een mooie samenwerking was geboren.

Hoe trots en blij, maar vooral dankbaar waren we allemaal toen de stichting de eerste rolstoelbussen had gefinancierd  en hoe dat gevoel bleef bij iedere keer dat we dit konden doen. De aanschaf van sta-op-stoelen, i-Pads, tilliften etc.
Het is en blijft ‘mooi’ werk, wat we dankzij Jan zijn inzet en enthousiasme kunnen doen.

Jan is een betrokken, eigenwijs en mooi mens. Het is een eer om je gezien, gesproken en met je gelachen te hebben.

Met de stichting ZoalsJan, en zeker ook het prachtige evenement Holland4ALS laat je iets heel moois na, voor jezelf, je dierbaren en voor vele anderen…

Dank en rust zacht Jan ❤

Bianca Weller – van Koningsveld
Stichting ALSopdeweg!

ALS Lenteloop 2017

† Met bewondering en respect voor de kracht en de waardigheid waarop hij met zijn ziekte omging hebben wij op 3 mei 2017 afscheid genomen van Jan Jager, initiatiefnemer en inspirator van de stichting ZOALSJAN.