Stichting ALSopdeweg! - Ford Transit Custom

Één dag voor Holland4ALS zijn Bianca en ik in Hoorn. En wel bij Onbeperkt in Beweging, B & S. We zijn daar om wéér twee splinternieuwe rolstoelbussen af te leveren. In samenwerking met Ford Ardea Amsterdam, Stern Lease, B & S, en natuurlijk onze sponsor Stichting ZoalsJan, met daaraan verbonden het Holland4ALS sport evenement. Zo zijn we vandaag bijeen om aan de familie Bakker uit Maastricht een fantastische rolstoelbus uit te reiken. Will Bakker heeft ALS en gebruikt al regelmatig zijn rolstoel, een transfer gaat steeds moeilijker en zijn vrouw Miranda vindt dat zwaar. Dan is een rolstoelbus met elektrische lift een uitkomst, binnen vijf minuten onderweg, met kinderen en kleinkinderen, dat is natuurlijk fijn!

Na een introductie van de stichting en het rondje voorstellen gaan we snel naar buiten om de bus te bekijken. Hans Boots van B & S geeft een heldere uitleg over het gebruik van de lift en de speciale gordels voor Will. Marold van Ardea Ford legt uit aan de familie hoe de auto werkt. In het zonnetje is dat prima te doen en er wordt een mooie gezamenlijke foto gemaakt. Een afvaardiging van Stichting ZoalsJan is er ook, Meino (voorzitter) en Jord(vice voorzitter).
Mooi, want zoals gezegd, deze stichting ondersteunt Stichting ALSopdeweg!

De tweede rolstoelbus gaan we a.s vrijdag tijdens de prijsuitreiking van Holland4ALS presenteren aan de nieuwe gebruikers. Zo kunnen alle sporters, supporters, vrienden en familie zien wat er met de opgehaalde/sponsorgelden gebeurt! Holland4ALS zorgt ervoor dat Stichting ALSopdeweg! mensen met ALS kan ondersteunen en helpen met kwaliteit van leven.

Hartelijk dank aan alle partijen die elke keer weer klaar staan voor ons en voor “onze” mensen!