Je wordt niet beter door in een hoekje te gaan zitten

KILOMETERS MAKEN

Camiel is een wielrenner. Samen met zijn vrienden en met fietsclub TWC De Kachelders gaat hij meer dan wekelijks op pad. De afgelopen tijd deed hij dat met de Cannondale racetandem van Stichting ALS op de weg. Deze fiets is in gebruik geweest door Eelco, oprichter van Stichting ALS op de weg. De tandem staat voor de stichting; samen mooie herinneringen maken en samen veel kilometers maken….waar dan ook!

De fiets wordt gekoesterd, alleen de échte liefhebbers en wielrenners krijgen deze fiets mee in gebruik :-). Er zijn veel kilometers gemaakt en de piloten John en Mari kijken samen met Camiel terug op mooie ervaringen met de tandem. Afgelopen week kwamen de mannen de tandem retour brengen. De mannen hebben de fiets volledig gepoetst en bijgewerkt, hij glimt als nooit te voren en is weer gereed voor de volgende wielrenner die zich bij ons meldt.

BLIJVEN FIETSEN

Voor Camiel is het fietsen niet ten einde, de mannen blijven gezamenlijk fietsen. De Cannondale wordt ingeruild voor een mooie Hase Pino. Deze aangepaste fiets is uitermate geschikt voor Camiel en zijn piloten. Voor nu doen ze dat alsnog zonder trapondersteuning en andere hulpmiddelen. Op naar een mooie nazomer, avontuurlijke routes en veel kilometers.

DONATIE

De Kachelders hebben een aantal acties gevoerd ten behoeve van Stichting ALS op de weg. Er werd maar liefst €3000,00 opgehaald door de club!
Dank voor jullie inspanningen en betrokkenheid bij onze stichting!

Wil je het volledige artikel lezen? klik dan hier

Camiel is overleden op 2 juli 2020†

ALS op de weg - kwaliteit van leven
JA, ik wil Doneren