ALSopdeweg_BTO-IJsselstein

Als goed doel ben je afhankelijk van de mensen om je heen, wij hebben gelukkig een warme groep mensen die het goed met ons voor heeft! Zo blijkt maar weer!
Bianca heeft contact gehad met Leneke Kruger, zij hebben via ons een rolstoelbus in bruikleen, voor een vriend, en van het een komt het ander…….

Bianca vraagt of ik donderdag wat te doen heb…..nou; ik heb een afspraak in Nijmegen weet je nog?
Of ik even naar IJsselstein wil rijden om een splinternieuwe laptop in ontvangst te nemen voor ALS op de weg, tuurlijk! Absoluut geen probleem! Wat een prachtig gebaar.

Leneke Kruger heeft een oud collega en die deed weer zaken met BTO Notebooks uit IJsselstein en daarom rijd ik nu het industrieterrein op om BTO te zoeken. Daar aangekomen word ik verwelkomd door Mark. Remco van Doorn komt mij ook nog even een handje schudden, de mannen zijn druk met orders verwerken van hun opdrachtgevers. Mark laat mij de mooie nieuwe laptop zien, voorzien van het nieuwste van het nieuwste! Mooi voor Bianca, kan je weer mailen en internetten en zodoende de ALS patiënten van dienst zijn! :-). Na een leuk gesprek met Mark te hebben gehad, maken we uiteraard nog even wat foto’s!

Mark, Remco en BTO, super bedankt voor de spiksplinternieuwe laptop voor onze stichting!

Klik hier voor de website van BTO