MOOIE SPONSOREN!

Het was weer een mooie middag, 5 november 2018.
Rotary Boxtel – Oirschot – Haaren en Stichting ZoalsJan stonden garant voor een hele mooie Volkswagen Caddy Maxi. De auto werd afgeleverd bij Pon Dealer Amersfoort. Steven van Baalen (Verkoop Bedrijfswagens) heeft ervoor gezorgd dat de auto tip top in de showroom stond. Klaar om afgeleverd te worden aan Noud(ALS) en Karine.

SAMENWERKING

Tijdens deze mooie samenkomst werden Noud en Karine aangenaam verrast en onder het genot van koffie en thee werd het verhaal ingeleid. De Brabant Business Battle, georganiseerd door de Rotary zorgde samen met Stichting ZoalsJan voor de complete financiering van de Volkswagen Caddy Maxi. De auto werd geleverd via Volkswagen PON Financial Services(VWPFS) en de inbouw werd verzorgd door B & S Hoorn.
Al deze partijen zorgen ervoor dat onze cliënten mobiel kunnen zijn en gaan voor kwaliteit van leven! Weer een prachtig initiatief waarvoor wij als stichting zeer dankbaar zijn!

De auto heeft een inrijplaat voor de rolstoelberijder, en voorin zijn er veel extra’s te vinden voor de berijders. En doordat er ook nog een tweede zitrij is, is er veel ruimte voor bagage en of andere hulpmiddelen. De luxe uitvoering van de Volkswagen Caddy Maxi werd goed ontvangen door Noud en Karine 🙂
De sleutels gingen naar Noud, voorlopig kan en mag hij nog autorijden, dat is fijn! En Karine nam de mooie bloemen in ontvangst. Na de uitleg over de binnenkant van de auto, zowel het bestuurdersgedeelte als het rolstoelgedeelte, werd de auto de showroom uitgereden en kon de familie snel naar huis in hun nieuwe auto!

Wij wensen jullie veel veilige en vooral mooie kilometers toe!
Trots zijn wij op de sponsoren die ook gaan voor kwaliteit van leven voor mensen met ALS.

Update 21 nov 2018: De Volkswagen Caddy Maxi moest nog even gekeurd worden, en er zijn al diverse uitstapjes gemaakt. De kilometerteller loopt al op!