Stichting ALS op de weg is in Amersfoort bij aflevering Volkswagen Caddy

Opnieuw een mooie uitreiking bij PON Dealer Amersfoort

Vandaag 16 april 2019, was het zover, een mooie uitreiking. Samen met onze maatschappelijk sponsor Volkswagen PON Financial Services mochten we twee prachtige nieuwe Volkswagens Caddy Maxi uitreiken. Twee gezinnen die een rolstoelauto hard nodig hebben.
Jannie en Siebren waren samen met hun partner naar Amersfoort gekomen voor de uitreiking van de rolstoelauto’s.

Maatschappelijk sponsor Stichting ALS op de weg

Volkswagen PON Financial Services is sinds 2017 de maatschappelijk sponsor van Stichting ALS op de weg.
In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf en het personeel zich ingezet voor onze stichting.
Zo werd er meegedaan aan Holland4ALS en Tour du ALS. Deze evenementen hebben ervoor gezorgd dat er veel geld werd opgehaald middels donaties. Maar er werd ook een veiling gehouden. En zo werd het kerstpakket ingeruild voor geld, bedrijfstelefoons werden verkocht, en nog veel meer. Het jaar werd afgesloten met een prachtige toerrit door de provincie. Tijdens het aansluitende diner werd de cheque uitgereikt aan Bianca (ter waarde van maar liefst twee Volkswagens Caddy).
Deze cheque werd vandaag verzilverd.

PON Dealer Amersfoort

Terwijl de zon volop scheen kwam iedereen aan in de mooie showroom. PON Dealer Amersfoort en Steven van Baalen stonden klaar om iedereen op te vangen.
Op de heenweg waren de gezinnen nog aangewezen op gemeentelijk vervoer. En in dit geval zelfs op een behulpzame buurvrouw!
In de showroom staan de splinternieuwe rolstoelauto’s al klaar om uitgereikt te worden. Na een gezellige kennismaking werd door Steven de auto’s geïntroduceerd.
De rolstoelauto’s zijn voorzien van een volledig ingerichte rolstoelvloer + in/uitrijplaat. De auto heeft daarnaast ook nog een tweede zitrij. Je kan dus gewoon met zes mensen op pad. Hoe fijn is dat!
Tevens zijn de nieuwe Volkswagens Caddy Maxi voorzien van automatische versnelling. De luxe ingerichte rolstoelauto’s zijn voorzien van vele opties. Airco en navigatie is standaard. De sterke motor zorgt ervoor dat er vlot kan worden gereden in ons Nederlandse verkeer.

Op weg naar mooie kilometers en herinneringen

Na de uitgebreide uitleg werd er nog even tijd vrijgemaakt voor wat foto’s. Daarna konden beide gezinnen op weg naar huis en mooie herinneringen!
Wij wensen de families names Stichting ALS op de weg veel mooie en veilige kilometers toe.

– Dank aan Volkswagen PON Financial Services te Amersfoort voor jullie inzet en betrokkenheid als sponsor, vrijwilliger en deelnemer. Dank aan Rene en Pim voor jullie aanwezigheid. Dank aan Steven van Baalen, PON Dealer te Amersfoort  voor de mooie locatie, tijd en inzet. Dank aan B & S(Onbeperkt in Beweging) te Hoorn voor de inbouw van de auto’s –