Stichting ALSopdeweg! - Whats AppWhatsApp en SOCIAL MEDIA PLATFORMEN
Stichting ALSopdeweg! is zeer actief op de diverse Social Media platformen. Jullie vinden ons op Facebook, Twitter en Linked In. De laatste nieuwtjes delen we dan ook graag met jullie! En jullie delen het volop, zo wordt ons bereik online erg groot, daar zijn wij erg blij mee!


HULPMIDDELEN

Hulpmiddelen worden zo makkelijker en sneller ondergebracht. Maar ook blijven we allemaal op de hoogte van wat er allemaal speelt rondom ALS.
Als iemand een formulier op onze site invult is het eerste contact gelegd en proberen we op korte termijn mensen te helpen.

NIEUW NUMMER
Om jullie nog meer van dienst te zijn hebben we nu een nieuw mobiel telefoonnummer zodat jullie ook via WhatsApp* contact met ons kunnen opnemen.
Heb je vragen? En wil je snel antwoord? Voeg ons toe in je contactlijst en stel je vraag.

BEREIKBAAR
Zo hopen we je sneller van een antwoord of hulpmiddel te kunnen voorzien. Ook voor algemene vragen kan je bij ons terecht via WhatsApp.
De lijn is van s’morgens 08.30 tot s’middags 16.30 bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

WhatsApp: 0640 – 255450

 

*Over WhatsApp
WhatsApp Messenger is een cross-platform mobiele berichtenapp waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je hoeft te betalen voor sms-berichten. WhatsApp Messenger is beschikbaar voor iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android en Nokia.