ALSopdeweg - ZOOM

Vandaag heeft Arnold Huizinga samen met zijn vrouw Danielle en hun 3 kinderen een zo goed als nieuwe ZOOM in ontvangst genomen.
“Ik ben vader van drie tieners en heb al sinds december 2011 de diagnose ALS. Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier en ben nog niet rolstoel afhankelijk. Ik loop met een stok en orthese. Zonder deze hulpmiddelen zou lopen allang niet meer tot de mogelijkheden behoren.

Via de website van ALSopdeweg! kwam ik in contact met de ZOOM, zo’n scootmobiel had ik nog nooit gezien, een handzame 4×4 allterrain rolstoel waar wij allemaal meteen enthousiast van werden! Een hele meevaller, want ik zag er erg tegenop om in een scootmobiel met een mandje en vlaggetje te stappen. Maar de ZOOM past prima bij ons. Natuurlijk word ik hierin ook wel in bekeken, maar dan volgt er meestal de vraag; “mag ik er ook even een rondje in rijden?”.

Nu kan ik na 1,5 jaar weer een rondje met m’n gezin en hond in het bos lopen, dit had ik niet meer voor mogelijk gehouden en gaat met de ZOOM prima. Want oneffen ondergrond is voor de ZOOM geen enkel probleem.

Met de zomer in het vooruitzicht kunnen we er weer lekker samen op uit. Door het bos of op het strand, alles is mogelijk en via Youtube heb ik ook al diverse filmpjes gezien, dus ik heb nog heel wat uit te testen.

Ik vind het fantastisch dat ik deze ZOOM van de stichting in bruikleen krijg en ga er met mijn gezin volop van genieten!

Groeten Arnold, Danielle, Suzan, Tom en Jelle.

Wil je meer weten over de ZOOM? website: www.zoomability.com/nl