Stichting ALSopdeweg! Goed nieuws voor de stichting

Stichting ALSopdeweg! is volop bezig om de mobiliteit uit te breiden, ook nu weer mochten we op 21 dec 2016 twee spiksplinternieuwe rolstoelbussen in gebruik nemen! Goed nieuws voor de stichting dus!

Wij zijn blij met onze prachtige samenwerkingen met Ford Ardea Amsterdam, vertegenwoordigd door Marold Brom, Stern Lease Purmerend vertegenwoordigd door Richard Boelé en Onbeperkt in Beweging Hoorn, vertegenwoordigd door Hans Boots. Uiteraard geen rolstoelbus zonder sponsoren. Bus nummer vier is gesponsord door “De ronde van de Kroon”; een prachtig fietsevenement startend vanuit Sneek en dan door Zuid-West Friesland, waarbij geen via- of aquaduct wordt geschuwd. Wie zegt dat Fryslan plat is?, aldus de organisatie. Ido Elzinga was aanwezig namens het bestuur en deed nog even een mooi woordje namens hen. De Familie Stuit zal de aankomende tijd met deze bus gaan rijden, veel veilige kilometers gewenst!
Bus nummer vijf heeft ook een trotse sponsor, Stichting ALSJan. Jan Kramer heeft ALS nog bekender gemaakt in Nederland. Zijn tomeloze inzet voor de ALS community is om nooit meer te vergeten. Jan, Karin en de kinderen zullen de aankomende tijd veel kilometers gaan maken, veel plezier en gemak van de bus!

Na een gezellige samenkomst in de ontvangsthal werd het tijd om de rolstoelbussen te gaan bekijken. Hans Boots (B & S) doet altijd de benodigde papieren en de uitleg van de technische installatie van de rolstoellift. Marold geeft met frisse energie uitleg aan de bestuurders en partners over de nieuwe Ford Transit Connect. .

De Ford Transits zijn ruim, zo goed als stahoogte achterin door het hoge dak, wat het installeren van de rolstoelgebruiker makkelijker maakt. De moderne inrichting van de rolstoelbus doet je denken aan een personenwagen en zo rijdt de Ford Transit ook. De rolstoelbus is geschikt voor in totaal 5 personen(inclusief de rolstoelgebruiker). Een gezin kan makkelijk en snel op pad, kwaliteit van leven voor het hele gezin!

Op het moment hebben we een wachtlijst voor onze rolstoelauto’s en rolstoelbussen, maar wil je meer info hierover?

Vul het contactformulier in

Wij kunnen je misschien op weg helpen!