Stichting ALSopdeweg!- Aflvering Caddy VWPFS

Donderdag 29 maart 2018, Helmond.

Aflevering

Wederom mogen we samen met VWPFS(Volkswagen PON Financial Services) een supermooie Volkswagen Caddy Combi, dit keer in het Candy White, afleveren aan een gezin.
Nicky en Bianca komen uit Helmond, dus dat was dé place to be voor de overhandiging. We zijn vandaag te gast bij Volkswagen dealer Van Udenhout en we worden gastvrij ontvangen door Winfried Welcker en zijn mensen. Eerst even gezamenlijk aan een kopje thee en koffie voordat de familie arriveert. Ook is er een persfotograaf aanwezig om dit mooie moment vast te leggen.

Candy White

René en Marc komen ook aan en René heeft de auto direct van de inbouwer opgehaald om deze straks te laten zien.
Iedereen wordt aan iedereen voorgesteld en we gaan snel naar buiten om de Volkswagen Caddy te bekijken. De Candy White Volkswagen met de donkere ramen ziet er supermooi uit en staat te glanzen in het frisse voorjaarszonnetje.

Overhandiging

Marc Overgoor mocht vandaag de sleutels aan ons overhandigen namens VWPFS. We hebben deze uiteraard met alle dank aangenomen en meteen de sleutels overhandigd aan de familie. Bianca(Stichting ALSopdeweg!) overhandigt de sleutels aan Bianca en Nicky zodat zij op weg kunnen!

Nicky en Bianca gaan meteen de auto bekijken en een uitgebreide uitleg over de auto wordt gegeven. De auto is voorzien van de belangrijkste opties zoals navigatie en airconditioning. De rolstoelruimte is ruim en de auto biedt in totaal ruimte aan vier personen.

We wensen jullie veel plezier van de auto en veel veilige kilometers. Hopelijk zien we de auto samen met jullie in Frankrijk, bij de Tour du ALS eind mei!

De gelden voor deze auto komen voort uit diverse opbrengsten die de medewerkers van VWPFS bij elkaar hebben gespaard, chapeau voor jullie inzet en betrokkenheid!
Stichting ALSopdeweg! is trots op maatschappelijk sponsor Volkswagen Pon Financial Services.