Vriendenloterij bus voor ALSopdeweg!

Vriendenloterij bus nummer 3 has arrived!

Vanuit de Vriendenloterij zijn er nu twee bussen reeds onderweg met onze mensen. Mooie kilometers en mooie herinneringen worden gemaakt.
De derde rolstoelbus is een speciale; deze zal worden ingezet tijdens evenementen met en voor sponsors, tijdens ons inmiddels bekende “Rondje NL” waarbij hulpmiddelen worden weggebracht en opgehaald bij de gebruikers.

MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR

Tevens zal deze bus worden ingezet om te gebruiken tijdens een weekend, midweek of week(max twee weken) vakantie als je zelf niet in bezit bent van een rolstoelbus.
De bus is voorzien van in totaal 7 plaatsen. Bestuurder + twee zitplaatsen op de eerste rij. Op de tweede rij is een bank geïnstalleerd voor in totaal maximaal 3 personen. En op de derde rij kan de rolstoel+gebruiker plaatsnemen. Daarnaast is er nog wat ruimte voor hulpmiddelen of bagage. De bus is uiteraard voorzien van een elektrische lift om de rolstoelgebruiker in en uit de rolstoelbus te tillen. De rolstoelgebruiker heeft net als de andere passagiers een driepuntsgordel en kan dus veilig worden vervoerd. De bus is verhoogd en verlengd zodat er genoeg ruimte is.

Binnenkort komt er een reserveringsagenda online op onze website. Nu kan er dus nog NIET worden gereserveerd. Overige voorwaarden worden later bekend gemaakt op de website, evenals de prijzen.
UPDATE: de reserveringspagina is online en vanaf heden kan er gereserveerd worden. Lees goed de voorwaarden door op de pagina.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN >>

 VRIENDENLOTERIJ

Mede dankzij de deelnemers van de Vriendenloterij kunnen wij deze initiatieven ontplooien. Zij staan dan ook vol trots op de bus vermeld, evenals ALS Nederland die de aanvraag verzorgde en beloond zag!
Wij danken ook onze andere samenwerkende partijen Ardea Ford Amsterdam, Sternlease Purmerend en B & S Hoorn.

neem ook eens een kijkje op de website van de Vriendenloterij