Nog 18 dagen,……….De conditie moet al goed zijn en het gewicht op peil. In de ritten ‘Tilff-Bastogne-Tilff’ en ‘Les Trois ballons’ worden nog eens extra hoogtemeters gemaakt ter voorbereiding op de TourTransalp. Inmiddels hebben we een keuze gemaakt om met B&S onbeperktinbeweging, in zee te gaan en een rolstoelauto te leasen. Dankzij alle donaties en sposoring is dit mogelijk geworden! Maar we zijn er nog niet, het doel van 20.000 euro is nog niet bereikt. Help mee om in de laatste 18 dagen nog dichter bij het einddoel te komen en deel dit bericht in je sociale netwerk.

 Bekijk hier de promo-video

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsord. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 13.000 euro!

actuele stand hoogtemeter

 Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

    >>>of doneer direct online met iDeal

 De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord:  

 

 volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag