De spanning stijgt, en de hoogtemeter ook! over 28 dagen reizen 14 wielrenners af naar Sonthofen in het Zuiden van Duitland. Zondag 26 juni start de TourTransalp 2011. Nog heel even kan er hard getraind worden. Nog even kunnen sponsoren zich aanmelden via het sponsor formulier. We staan op dit moment op 12.000 euro, een geweldig bedrag aan de finish.Toch hopen we nog dichterbij het streefbedrag te komen van 20.000 euro voor een rolstoelauto. Steun deze wielrenners en sponsor mee voor een hulpmiddel waarmee een ALS-patient meer uit het leven kan halen in de laatste fase van het leven.

 Bekijk hier de promo-video

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsord. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 12.000 euro!

actuele stand hoogtemeter

 Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

    >>>of doneer direct online met iDeal

 De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord:  

 

 volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag