Er werd met de Stichting ALSopdeweg! contact gezocht door een fysiotherapeut, Martine Gerritsen. Zij begeleidt een ALS patiënte die heel graag nog wilde fietsen. Dit kon echter alleen maar op een aangepaste ligfiets met ondersteuning. Misschien hadden wij er toevallig eentje staan.

Via internet, geweldige uitvinding is dit toch,vonden we op Marktplaats een mooie tweedehands fiets, zo goed als nieuw. Na innig contact van de fysiotherapeut en verkoper was de koop binnen drie dagen rond.

Wij wensen Diny heel veel fiets plezier en hopelijk mag ze dit nog lang doen.

Hieronder een berichtje van Diny en hopelijk vindt ze veel sponsors voor haar tochten! Zodat meerdere ALS-patiënten via de stichting een bijdrage aan kwaliteit van leven kunnen krijgen. 

 

Dankzij de Stichting ALSopdeweg! kan ik weer zelfstandig buiten fietsen;  de wind waaiend door mijn haar in de mooie bosrijke omgeving van Deventer! Dankzij het stralende herfstweer heb ik al de nodige fietstochtjes gemaakt: dat is puur genieten.

21 juni 2012, op wereld ALS dag ga ik fietsen met de directeur van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie), dhr. Huub Kloosterhuis. We willen dan samen fietsen voor Stichting ALSopdeweg!.

Ook wil ik in 2012 actief meefietsen bij “Trap ALS de wereld uit” om een bijdrage te leveren voor de Stichting ALS Nederland.

Diny Cohen – Maatman