terug in Embrun

Embrun

“It feels good to be back” zeg ik, terwijl we het laatste stukje bergop rijden naar het vakantiehuis. Waarom weet ik niet maar de bergen imponeren me nog altijd. Vorig jaar waren we op dezelfde plek in Frankrijk en stonden we op een camping volledig onwetend in wat voor situatie we een jaar later zouden zitten. Toch is het fijn om naar deze, vertrouwde, omgeving te gaan en nog eens terug te kijken op mooie herinneringen en daarover te praten en vaak ook te lachen. In het stuwmeer, gevuld met ietwat fris bergwater, kom ik erachter dat het tijdperk “zwemmen” toch echt voorbij is. Na een tweetal pogingen met idioot gespartel  en happend naar lucht geef ik het op. Gelukkig is er een breed stuk in het water waar ik kan staan en voelt het zelfs prettig om wat minder de invloed van de zwaartekracht te voelen.

http://www.youtube.com/user/ALSopdeweg