Binnen de Stichting ALSopdeweg hebben wij verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor ALS patienten. Als u meer info wilt betreffende deze hulpmiddelen kunt u ons altijd via info@alsopdeweg.nl bereiken.

TRIPPELSTOEL
Een trippelstoel is een gemakkelijk te verrijden bureaustoel voor binnenshuis. Deze wendbare stoel is in hoogte verstelbaar, voor zowel de rugleuning, armsteunen en de zitting. De zwenkwielen zijn groot, dus rollen makkelijk, ook op tapijt. Zo kunt u gemakkelijk door de woonruimte “trippelen”. De rem zorgt ervoor dat u stilstaat, bijvoorbeeld aan de eettafel.

Trippelstoel van ALSopdeweg

 

ROLSTOELEN
wij hebben een aantal rolstoelen op voorraad, deze hebben verschillende breedtes(zitvlak). Voor de specifieke maten(voorzover wij die hebben) neemt u natuurlijk even contact met ons op. Al deze rolstoelen zijn voorzien van voetsteunen, duwsteunen voor begeleider en rem. Uiteraard kunt u de wielen demonteren middels een druk op de naaf, en is de rolstoel invouwbaar. Zo kunt u deze gemakkelijk meenemen voor onderweg.

Rolstoel via ALSopdeweg

 

STA OP STOEL
Een sta op stoel is zeer handig voor een gebruiker, het helpt met opstaan en gaan zitten. De elektromotor zorgt ervoor dat de stoel omhoog komt en de gebruiker kantelt, en gemakkelijk overeind komt. Behalve opstaan helpt het ook  om de gebruiker te laten zitten, de stoel in de hoogste stand zorgt ervoor dat de gebruiker kan gaan zitten en de elektromotor laat de stoel zakken naar de grond, het voorkomt het “neerploffen” in de stoel. Binnen de stichting circuleren nu een aantal stoelen, vraag ons naar de actuele voorraad, en misschien kunnen wij u van dienst zijn.

Sta op stoel Stichting ALSopdeweg