"kippenvel"

Al eerder schreef ik een stukje over wat muziek met een mens kan doen. Toen ging het vooral om bewegen, waarbij ik tot de ontdekking kwam dat dansen niet meer ging. Tijdens een geweldige benefietactie, georganiseerd voor de Stichting ALSopdeweg, kwam K&G uit Leiden een serenade brengen. Vrijwel alle aanwezigen moesten een traantje wegpinken of het kippenvel wegstrijken. Niet omdat het zo erbarmelijk klonk, maar juist omdat er even flink op de gevoelige snaar werd  getokkeld.

Tijdens deze bijeenkomst is de tweede mijlpaal voor ALSopdeweg bereikt : na de aangepaste tandem nu de aanschaf van de eerste rolstoelauto! Alle gulle gevers: bedankt!

De tijd die ALS- patiënten hebben is kostbaar en schaars, tijd die meer dan eens verloren gaat aan zoeken, onderhandelen en bureaucratie. Stichting ALSopdeweg ondersteunt ALS- patiënten op een effectieve, snelle wijze.   Hiervoor is geld nodig waarmee hulpmiddelen worden aangeschaft. De kwaliteit van leven staat centraal. Stichting ALSopdeweg richt zijn pijlen nu op aangepaste fietsen met electrische ondersteuning.