Installatie Groep Almelo en Hodes bouwsystemen gaven woensdag 22 december een cheque ter waarde van 3000,- euro aan Stichting ALSopdeweg. Hiermee willen zij een bijdrage leveren aan praktische hulp.

Eigenaren IGA overhandigen de cheque

IGA en Hodes plaatsen al jaren samen WMO-units. Ongeveer 70-80% van de geplaatste units wordt geplaatst vanwege ALS. Deze ervaring met de ziekte heeft geleid tot een bijzondere, snelle manier van werken. De wetenschap dat tijd zeer kostbaar is, is ook bij deze mensen diep doorgedrongen. Na de uitzending in HartvanNederland over ALSopdeweg, besloten zij iets terug te willen doen voor ALS- patiënten. Bij de opening van het nieuwe kantoor van IGA op 10 december is onder genodigden een inzameling gehouden. Afgelopen woensdag kwamen de eigenaren de cheque van maar liefst 3000,- euro overhandigen. Naast het feit dat het praten niet zo goed meer gaat werd ik daar even goed stil van. Alle mensen van IGA en Hodes: geweldig bedankt voor alle inspanningen!

Met deze bijdrage maken we weer een grote stap naar een rolstoelauto, aangepaste fiets of ander bruikbaar hulpmiddel wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven.  Ook een bijdrage leveren aan praktische hulp? Meld je aan via info@alsopdeweg.nl

 

 

 

lees ook : 9 ton wegende zorgunit over het huis getild