De Hoogtemeter staat op dit moment op 15.000 euro! Sponsoren van de teams kan nog steeds! Met de opbrengst van deze sponsorrit kunnen we weer een rostoelauto aanschaffen en aan een patient met ALS uitlenen. Een goede manier om de kwaliteit van leven te verbeteren.

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg!  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg! steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsort. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

 

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 15.000 euro!

actuele stand hoogtemeter

Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

 

   >>>of doneer direct online met iDeal

De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord:  

 

 volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag