Deze Update liet even op zich wachten, maar er is dan ook veel gebeurd! MoMoproductions heeft geweldige promotie filmpjes gemaakt voor ALSopdeweg. Alle fietsers zijn keihard aan het trainen, de inspanning is niet alleen maar tijdens de week van de Transalp. Zo hebben ze oa. de Ronde van NoorHolland, de Bultentocht en de BorrettiClassic gefiets. En er wordt elke donderdagavond een speciale spintraining voor het fietsen in de bergen afgewerkt. De Teamkleding van Stichting ALSopdeweg is binnen en staat perfect! Mede dankzij de sponsors AtMost, PersonalHealthclub en Parentix. Nog 46 dagen, dan begint de TourTransalp voor ALSopdeweg. De Hoogtemeter heeft een sprong gemaakt van 7000 naar 9000 euro! Nog 46 dagen om het doel te halen van 20.000 euro voor Stichting ALSopdeweg!

Laat deze ziekte (ALS) niet langer onbekend zijn en help mee om patienten praktisch te ondersteunen.

Bekijk hier de promo-video

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsord. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 9000 euro!

actuele stand hoogtemeter

 Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

    >>>of doneer direct online met iDeal

 De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord:  

 

volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag