Nog 72 dagen, dan begint de TourTransalp voor ALSopdeweg. Dat betekent dat de 7 teams nog 72 dagen hebben om zich fysiek en mentaal voor te bereiden op een loodzware maar zeer mooie tocht dwars door de Alpen. De Hoogtemeter staat op 7000 euro, tenminste als ze allemaal de finish halen in Italie. Nog 72 dagen om het doel te halen van 20.000 euro voor Stichting ALSopdeweg!

Laat deze ziekte (ALS) niet langer onbekend zijn en help mee om patienten praktisch te ondersteunen.

Bekijk hier de promo-video

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsord. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 7000 euro!

actuele stand hoogtemeter

 Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

    >>>of doneer direct online met iDeal

 De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord:  

 

volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag