Alweer een nieuwe stand van de hoogtemeter deze week! Afgelopen donderdag was ik even bij de spinningles, waarbij hard werd getraind. Zeker met 7 bergetappes in het vooruitzicht werd extra aan het klim-duurwerk gedaan. De sponsorformulieren druppelen langzaan binnen, nog 15 weken hebben we de tijd om het beoogde sponsorbedrag, voor een nieuwe rolstoelauto, op te halen.

De TourTransalp is een heroïsche tocht van Zuid-Duitsland naar het Gardameer in Noord-Italie. 7 Teams van Stichting ALSopdeweg  fietsen in 7 dagen 936Km. waarbij ze een hoogteverschil van 20124m moeten overwinnen. Zij doen dit met maar één doel: ALS-patiënten ondersteunen om zo lang mogelijk sociaal-maatschappelijk betrokken te blijven. Hiervoor is veel geld nodig. Met de financiële waardering die zij krijgen voor het behalen van de finish willen zij Stichting ALSopdeweg steunen. Sponsor daarom dan ook een Team van Stichting ALSopdeweg! tijdens de TourTransalp (26 juni-2 juli 2011).   

“Alles draait om kostbare tijd voor een ALS-patient. Als je dan op een hulpmiddel, zoals een rolstoelauto, moet wachten is dit  echt zonde, elke dag telt”

>>>Download het sponsorformulier en geef het aantal hoogtemeters (vast sponsorbedrag) op waarvoor je deze Teams sponsord. Of sponsor direct via iDeal ondervermelding van: “hoogtemeters TourTransalp”

Bij de Finish wacht bij deze stand een opbrengst van 4000 euro!

actuele stand hoogtemeter

 

Inschrijf formulier sponsoring TourTransalp

 

   >>>of doneer direct online met iDeal

 De volgende bedrijven hebben al hoogtemeters gesponsord: 

 

volg de Hoogtemeter

voor het actuele sponsorbedrag